Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után meddig fájt/volt...

Szülés után meddig fájt/volt kellemetlen a szex?

Figyelt kérdés
8 hónapja szültem természetes úton. Vágtak, varrtak, és a varrat helye mai napig borzasztóan kötött, nem rugalmas a bőr, emiatt az együttlét eleje, de sokszor végig borzasztó, fajdalmas, érzem hogy ott nem enged a bőr... Javulni fog ez? Kinél hogy alakult a hazaselet szülés utan? Köszönöm a valaszokat.
2021. jan. 12. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6 hetes kontroll másnapján voltunk együtt, az még kellemetlen volt. Először fájt is, de csak a nedvesedés hiánya miatt, azt síkosítóval könnyen orvosoltuk. Az utána következő alkalmak egyre jobbak és jobbak lettek, talán ilyen 5-6 alkalom után múlt el teljesen a fura, kellemetlen érzés (síkosító azóta is kell, gondolom a szoptatás miatt). Lassan 6 hónapja szültem, a szex már ismét ugyanolyan jó, mint volt.

Nekem nem volt gátmetszés csak repedt egy kicsit, 3 öltésre volt csak szükség, lehet ezért viseltem könnyebben a dolgot.

2021. jan. 13. 07:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Sikosito . Nekem császárok voltak mégis kell. Azt mondta a doki 30 felett kötelezővé tenné. Annyi a hamserules emiatt.
2021. jan. 13. 08:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Esetleg még annyit tudnék javasolni, hogy én gátvédelemre készültem és ezért szülés előtt mindenféle gátmasszázsolajakat használtam, azokra a szülésznő nekem azt mondta, hogy nyugodtan masszírozzam vele a gáttájékot miután begyógyultak a sebek akkor is. Direkt arra vannak, hogy rugalmassá tegyék azt a régiót, szóval talán a te esetedben is segíthetnek.

A Panaromnak van nagyon jó gátmasszázsolaja, amit mindenki szeret.

#11 voltam

2021. jan. 13. 09:00
 14/17 anonim ***** válasza:
12, a síkosító semmit nem használ arra, ha a varrataid helye feszül és sérül.
2021. jan. 13. 09:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Kívül 4 varratom volt, belül matyó hímzés. A 6 hetet kivártuk. Onnan viszont jobb volt,mint terhesség elött
2021. jan. 13. 11:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Ujjazd magad, tágítsd! Amúgy gondolom tetszik a pasidnak, hogy szűkebb a rész ;-)
2021. jan. 26. 08:08
 17/17 A kérdező kommentje:
A pasim a férjem, és nem, nem annyira tetszik neki, hogy 8 honapja fajdalmas az együttlét számomra....
2021. jan. 27. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!