Szülés után meddig fájt/volt kellemetlen a szex?
6 hetes kontroll másnapján voltunk együtt, az még kellemetlen volt. Először fájt is, de csak a nedvesedés hiánya miatt, azt síkosítóval könnyen orvosoltuk. Az utána következő alkalmak egyre jobbak és jobbak lettek, talán ilyen 5-6 alkalom után múlt el teljesen a fura, kellemetlen érzés (síkosító azóta is kell, gondolom a szoptatás miatt). Lassan 6 hónapja szültem, a szex már ismét ugyanolyan jó, mint volt.
Nekem nem volt gátmetszés csak repedt egy kicsit, 3 öltésre volt csak szükség, lehet ezért viseltem könnyebben a dolgot.
Esetleg még annyit tudnék javasolni, hogy én gátvédelemre készültem és ezért szülés előtt mindenféle gátmasszázsolajakat használtam, azokra a szülésznő nekem azt mondta, hogy nyugodtan masszírozzam vele a gáttájékot miután begyógyultak a sebek akkor is. Direkt arra vannak, hogy rugalmassá tegyék azt a régiót, szóval talán a te esetedben is segíthetnek.
A Panaromnak van nagyon jó gátmasszázsolaja, amit mindenki szeret.
#11 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!