Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire van beleszólásom a...

Mennyire van beleszólásom a szülésembe?

Figyelt kérdés
Elsőre császármetszésem volt 9 éve majd kislányommal 2 éve sima szülés. Nemrég volt egy epehólyagműtétem,a hasizmom azóta még nem a régi. 40 évhez közelítek,utolsó gyereket tervezzük.a szüléskor a 13 órás vajúdás miatt majdnem 170 volt a vérnyomásom,el is ájultam. mennyire erőltetik a szülést? tudom,hogy ez nem megy mégegyszer. van beleszólásom? én már császármetszést kérnék.
jan. 15. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen van. Ha csak annyit mondasz vajúdás elején hogy fáj a heg már visznek is a műtőben .de egy korrekt kórházban ki is írnak progi császárra
jan. 15. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyászod is adhat javaslatot császárra. Van, ahol csak indokkal adnak, de az enyém pl megkérdezte mit akarok: császárt vagy természetest (első császár volt fájásgyengeség miatt). Úgyhogy ez szerintem dokinként változó.
jan. 15. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Mivel nem vagy jól, orvosilag indokolt is lehet a császármetszés.
jan. 15. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Igen mond, hogy fáj a heged, éles fájdalmat érzel. Valószínű visznek műteni.

Ha van rákeret és nem kockáztatnál a szívből ajánlom a Maternityt. Kérhetsz minden indok nélkül program császárt.

jan. 15. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Minek harmadik, ha ilyen problémád van? Szerintem örülj neki,hogy ennyi is lett és állj meg itt. Vagy fogadjatok örökbe. Aztán utána az ilyenek kapnak harmadik gyereknek egy fogyatékost, mert nem tudnak megelégedni kettővel, mikor minden azellen szól, hogy legyen harmadik.
jan. 15. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Kedvenc 3 pipásunk visszatért... :D
jan. 16. 00:07
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Valószínűleg normál helyen alapból javasolni fogják a program császárt márcsak a korod miatt is, plusz eü problémák. De ha nem, akkor ahogy írták, azt mondod fáj a heged és tolnak a műtőbe.

Én is azt mondom, hogyha tuti biztosra akarsz menni, akkor viszont magán. Sehol nem hírdetik, de mindegyikben az lesz, amit kérsz.

jan. 16. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálatok gondolom te voltál az a fogyatékos harmadik…

jan. 18. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!