Programozott császárnál van beleszólása az anyának az időpontba?
Nem igazán. Ahogy az első írta. Akkorra kapsz időpontot mikor van szabad hely a műtőben. És persze az se készpénz.
Lehet reggel 8ra kapsz időpontot, de csak délben tolnak be, mert a sürgősségiek jönnek
Csak elméleti kérdés volt, nekem a 2. babánál mondta az orvos, hogy ők a gdm-es kismamákat a kiírt napon befektetik és max 2 napot várnak hogy magától induljon a szülés, de ha akarom már a kiírt napon indítja... Én akartam, mert 2 nap múlva volt a baba névnapja és nem akartam kicseszni vele (sem az otthoniakkal amiért tovább vagyok kórházban várva hogy történjen valami...)
Kíváncsi voltam, hogy akiknek pl olyan problémája van ami miatt nem szülhet természetes úton vajon van-e ilyenre lehetősége
Nekem farfekvés miatt volt a pcsászár. Csak kiírt dátum előtt 2 héttel beszéltük le az időpontot. Nem volt választás. Sőt a kiírt nap előtt 2 nappalra kaptam időpontot, ez volt a legközelebbi a kiírt naphoz.
De akik valami miatt már az elején tudják h császár lesz, biztos tudnak még "válogatni"
Ezek szerint nekem rugalmas orvosom van.rugalmas muttovel 😂
Eleve ugy kezdtuk az idopont megbeszelest,hogy mondott egy x-tol y-ig intervallumot,es azon belul amikor akarom.
Megbeszeltuk,hogy megbeszelem a mamakkal,kinek mikor lenne jo.marmint a nagyok miatt.
Igy vegul tavaszi szunet elso napjara esett a valasztas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!