Programozott császár, hogy megy? Főleg a Debreceni klinikán, de akár máshol.
Kerdezo, ne hagyd magad lebeszelni.
Csak pozitiv dolgokat hallottam csaszaros ismerosoktol.
Verhigitot szurni a legtobb mutet utan kell, sot pl bokaszalag huzodasnal is, amit nem is mutenek, csak stabilizalo gipszet tesznek ra...szoval nem egy "nagymutetes" dolog.
A hasad (mehed) az igy is ugyis kilessz. En vagy fel evig alig tudtam wcre menni termeszetes szules utan. Ja, menni is alig tudtam plane lejton felfele. Nehany milimeteres gatseben van, megis, ha ugy fordul a fehernemu, a szele ugy belevag hogy ugy erzem szet szakadok. Egy hetes tulhordasnal inditottak, ha programozott lett volna elobb meglett volna a baba! Iszonyuan fajt a 2 naponti kotelezo magzatviz vizsgalat! A borom csodalatos volt a 40. hetig, az utolso napokban szanaszet repedt, a mai napig latszik! Az utolso magzatviz vizsgalatnal a bunko idiota orvos valamit elrontott,megvagott, masnapra vermergezest kaptam, a babanak majdnem leallt a szive! Sosem fogom kiheverni se testileg se lelkileg ezt a sz@rt!!! Kozben meg a csaszaros baratnoim vigan meselik h nem is volt veszes. Komolyan duhrohamot kapok amikor valaki azt mondja h a termeszezes szules jobb! Maximum ha egy mazochista vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!