Programozott császár Budapesten kérésre?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Budapesten kórházat, vagy akár konkrétan orvost, aki kérésre is vállal császárt?
Nagy valószínűséggel egyébként is császár lenne, de ha mégsem indokolt orvosilag, én akkor is ezt szeretném.
Tudnátok ebben segíteni nekem?
(Nem magánkórházat szeretnék.)
Ha indokolt orvosilag, barmelyik megcsinalja. Ha pszichologiai ok all a hatterben, akkor is.
En rendesen szultem de azt gondolom, mindegy melyik lyukon jon ki a gyerek, baba meg nem halt bele abba hogy csaszarral szuletett....SOHA.
#6 Köszönöm!
A szemem miatt jó eséllyel egyébként is ez lenne, de én pont a baba komplikációitól tartok.. rácsavarodott köldökzsinór, oxigénhiány, egyéb sérülés miközben kipréselődik.
Emellett egy dolog van, ami miatt magamat is féltem, az pedig a szemem.
Tehát nem a saját magam kényelme miatt szeretném. Vagyis ha az, hogy nyugodtabban megyek neki a szülésnek azzal, hogy tudom, a babámmal nem történhetnek meg ezek a dolgok, akkor nyugodtan legyen a saját kényelmem ez..
A császár pedig minden bizonnyal rendkívül kényelmes. Az abból való felépülés biztos lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!