Programozott csaszar vagy megvarjak meg megindul a szules?
Nem vagyok egy nagy szakértő, de ha farfekvésből megindul a szülés, akkor nagy gázok tudnak lenni. Nem biztos, hogy meg kéne várni míg megindul a szülés magától.
A legjobb tanácsom, hogy ha mész vissza a dokidhoz, akkor kérdezz rá, hogy mi lesz így.
Van olyan kórház ahol az a protokoll h farosan is megvárják míg beindul,és csak utána császár,viszont előtte vagy befektetnek vagy nem.
Én megvárnám míg beindul és utána császár,mert az utolsó napon is befordulhat.
Farosan is lehet szülni,régen a bábák simán levezették a faros szüléseket,az orvosok óvatosabbak (én sem szülnék faros babát,nem merném).
Ez a baba élete első döntése,hogy mikor érkezzen,hagy hozza meg ő 😊
Nekem farfekvéses volt, a 38. héten programozott császár!
Igaz Németországban szültem.
Nyugodtan megvárható hohy magàtól induljon be. Nekem az első volt faros, és fel sem umerült a program császár. Mikor jöttek a fájások meg elkezdett elfolyno a magzazvíz, akkor mentünk be.
A szobatársam meg simán szülte a faros babáját, neki nem az első voïlt. Úgyhogy nem kell emiatt izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!