Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik jobb nekünk, a programo...

Melyik jobb nekünk, a programozott császár, vagy ha megvárják, míg megindul a szülés, és akkor vágnak, ha muszáj?

Figyelt kérdés
Faros a kisbabám. Tudom, hogy ez a két lehetőség van, és valószínűleg meg kell vitatnom az orvossal. Állítólag a szoptatás miatt jó, ha "küzdünk" egy kicsit a császár előtt. De mi van, ha elakad a baba, és még nagyobb baj lesz? Ilyenkor azt gondolom, hogy a prog. császár lenne jobb... Tanácstalan vagyok.
2008. júl. 17. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én még nem hallottam olyat hogy akkor jobb a szoptatás

vagy több a tej ha a mama szenved. Szerintem legyen programozott én személy szerint nem kockáztatnám a babám és a magam egészségét hogy "jobb" legyen a szopi! A programozott császárra szavazok!! :D 29hetes kismama

2008. júl. 17. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:

ha faros, nem hiszem, hogy el tud akadni. akkor szokott baj lenni, ha koponyvégű és v.milyen ok miatt előre lehet tudni, hogy császár lesz (pl. rossz a mama szeme, túl nagy a baba stb.) ebben az esetben van baj, ha a feje elakad.

úgyhogy én várnék a helyedben a beindulásig, mégis csak az a természetes.

2008. júl. 17. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A faros babák ha elakadnak, akkor a legvégén a fejüknél, ami elég veszélyes. Az orvos gondolom elmagyarázza az előnyeit és a hátrányait mindkét verziónak.

Az anyatej így is úgy is beindul, akárhogy is szülsz. Én mindhárom gyermekemet császárral szültem (az első ráadásul haránt feküdt, a másik kettő faros volt), és mégis sokáig szoptattam/szoptatok...

Sok sikert!

2008. júl. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!