Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár Budapeste...

Programozott császár Budapesten kérésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani Budapesten kórházat, vagy akár konkrétan orvost, aki kérésre is vállal császárt?

Nagy valószínűséggel egyébként is császár lenne, de ha mégsem indokolt orvosilag, én akkor is ezt szeretném.

Tudnátok ebben segíteni nekem?

(Nem magánkórházat szeretnék.)

2017. márc. 12. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
A gyógytornán ahová elvittem a fiam felmérésre, egytől egyig császárosak voltak azok a babák akikkel komoly probléma volt. Akik természetesen születtek azokkal nem volt gond..
2017. márc. 13. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, előfordulhat, vszleg nem program, hanem sürgősségi császárosok voltak, ahol már baj van...
2017. márc. 13. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
11-es nálunk az ismeretségi körben sok gyerek van, ebből 3 lett meg természetes úton. Ebből egy oxigén hiányos lett, évekig mindenféle fejlesztésekre kellett hordani. A másiknak eltört a kulcscsontja közben. Egynek mondjuk semmi baja. De a császárosoknak sincs.
2017. márc. 15. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!