Programozott császár vs hüvelyi szülés? (Debrecen)
Sziasztok.
2éve hüvelyi szülésem volt, rettenetes élmény, majdnem 1 napig vajúdtam. Fogadott dokink akkor sajnos nem volt.
Most azon gondolkodom, hogy fogadok szülésznőt és orvost is, de a max keret 100 ezer forint lenne. Így megfelezném a szülésznő és orvos között.
A másik alternatíva, hogy csak orvost fogadok, akivel lebeszélem a programozott császárt, így neki egyben odaadnám a pénzt.
Nem a kényelmességet nézem, tudom, hogy császár után lehet, hogy kicsit rosszul leszek, de a szülést úgy mint két éve fix hogy nem fogom végigcsinálni mégegyszer.
Tudnátok ajánlani orvost aki a Kenézyben dolgozik, és rendes, megértő?
Köszönöm a válaszokat
Program császárt tuti nem fog egy doki se elvállalni 50 ezer ft-ért.. Plusz akkor felesleges a szülésznő, jó nekem is volt mert alapból fogadtam, és sürgősségi császárom volt, de igazából csak utána tudott segíteni lepedőt cserélni meg műtét előtt beöntésnél de meglettem volna nélküle, inkább csak dokit fogadj ha császárt szeretnél.
Én nem ítélkezek ez miatt ,igaz csak császárba volt részem de nem volt vészes a dolog, és egész hamar felépültem belőle. Legrosszabb élmény hogy nem indult be a tejem és a vele járó szenvedés, de ha nem hagyod el magad és felállsz,sétálsz akkor hamar felépülsz műtét után.
100ból nem fog kijönni a kívánság császár....
Debreceni tarifák: 10.000/vizsgálat(6 darab)
szülés:80.000
kívánság császár: 100.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!