Szülésnél mennyire van beleszólásod a dolgokba?
1. saját hálóingben voltam
2. fehérnemű természetesen nem lehet
3. ha problémamentes a dolog, akkor odaadják - nekem azonnal elvitték a PIC-re, mert koraszülött volt, ráadásu rendkíül kis súllyal
Nálunk szóba se került a kórházban a mellszívó használat, mondjuk èn biztos ami biztos alapon vettem és vittem.
Jól is tettem, mert még a hazaengedés napján (3.) visszakerült a gyerekosztályra sárgasággal, nem volt ereje szopizni, így a mellszívóval tudtam meghozni a tejet az 5. nap reggelére.
Amúgy az ègvilágon semmibe se szóltak bele a szülèszeten, ha kérdèsem volt segítettek, este fürdettèk a kicsit, ennyi. Nagyon nyugis 3 nap volt.
Nàlunk a szülőszobában kórházi hálóingben kellett lenni, csak zonki lehetett ezen kívül az emberen.
Mikor kijött a baba először megcsinálták vele amit kell, utàna tették rám szó nélkül, a köldökzsinórt egyből elvágták amint kint volt, a páromtól meg sem kérdezték akarja-e.
Mellszívó fel sem merült, pedig az elsőnél alig volt tejem, elvitték és megetették kitudja mivel.
Én vip szobában voltam, nemhogy nem erőltettek semmit, de nővért is csak 1 nap 2x láttam. A cumi viszont nem megengedett
Én nem vittem mellszívót, le is toltak, hogy miért nem vittem be, ha van otthon. Tényleg jó lett volna, mert nagyon be volt durranva a mellem, és a babám nem tudta szopni, jó lett volna fejni belőle. Kórházi mellszívó itt nincs. Alapítványi szobában voltam, senki sem felügyelte mit csinálok, reggel elvitték a babát vizitre, este fürdetni.
3as válaszoló voltam
Igen, velem volt. Reggel elvitték vizit, mérés, ilyen-olyan vizsgálatok (pl. hallásvizsgálat), majd este is fürdetés, öltöztetés, mérés, stb. Nem kellett semmit vinni csak popsitörlőt, itt mindent adnak, ruhát, plédet, pelust, popsikenőcsöt. A köldökét ők ápolták le fürdéskor, azt nem nekem kellett, de minden mást én csináltam.
Melyik kórházban fogsz szülni? Mert sok minden kórháztól is függ mit adnak, miben kell lenned. Hátha van valaki aki már szült ott és tud segíteni. Én egy hajdú-bihari kórházról írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!