Szülésnél mennyire van beleszólásod a dolgokba?
Én saját hálóruhában voltam.
Vajúdás közben hálóingben, császár előtt "gyorsan" le kellett kapni.
A babát a császár miatt nekem csak kis időre adták oda sajnos.
Neki pelenkát, krémet és törlőt kellett vinni, mást nem.
Mellszívó...na, az jó kör volt. Azonnal lett tejem, elég sok, fejtem volna, de nem akarták, hogy fejjek (???), hiába jeleztem, hogy be szeretném hozatni a mellszívóm. Aztán végre találkoztam egy normális csecsemőssel, aki odahozatta nekem a kórházit. Az sokkal erősebb volt, jobb volt utána.
És igen, baba velem volt, kivéve, mikor fény alá kellett vinni.
Együttalvásról nem mondtak semmit, a lányok mondták, hogy nem szeretik a csecsemősök, de az én babám pl nem nyugodott meg sehogy máshogy, szóval magam mellé vettem az ágyamba.
Figyelj, rossz az a pár nap, de ki lehet bírni a baba érdekében.
Hát, minden kórházban máshogy van. Elsőnél kórházi hálóingben "kellett" lenni. Nem tudom mi lett volna, ha tiltakozom, elfogadtam.
Másodikat már másik városban szültem, a védőnőt kérdeztem, hogy milyen hálóingben kell/lehet szülni. AZt mondta, adnak kórházit. Örültem neki, hogy legalább nem a sajátomat vérezem össze. Erre a szülőszobán mondta a szülésznő, hogy pont elfogyott az ottani, vegyem fel a sajátomat...
Az első babát csak megmutatták aztán elvitték és miután ellátták, akkor adták oda 2 órára. A második babát már megfoghattam egy kicsit, után vitték el és visszahozták kb. 1,5 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!