Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után meddig fájt/volt...

Szülés után meddig fájt/volt kellemetlen a szex?

Figyelt kérdés
8 hónapja szültem természetes úton. Vágtak, varrtak, és a varrat helye mai napig borzasztóan kötött, nem rugalmas a bőr, emiatt az együttlét eleje, de sokszor végig borzasztó, fajdalmas, érzem hogy ott nem enged a bőr... Javulni fog ez? Kinél hogy alakult a hazaselet szülés utan? Köszönöm a valaszokat.
2021. jan. 12. 21:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Engem is vágtak, varrtak, repedtem is. Nekem kb. első három hónap volt ilyen rossz, aztán szép lassan fokozatosan elmúlt.

Ha ennyire rossz a helyzet, nem lenne rossz, ha felkeresnél egy nőgyógyászt.

2021. jan. 12. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Első szülés után 1 évig fájt ameddig együtt voltunk. Lelki alapon nem ment...Nem hittem el de tényleg van ilyen. Tudtam hogy van valakije de össze akartam tartani a családot. Kár volt.

Második szülés után 7 héttel első alkalommal és azóta is fájdalommentes és szuper minden . Persze mindenki más én csak az én verziómat írtam le. De dokival én biztos ami biztos megnézetnem magam

2021. jan. 12. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én is természetes úton szültem, egy pici vágásom volt, de úgy alapból nem fájt nagyon. 8.héten próbálkoztunk először, akkor fájt így nem erőltettük, aztán egy hónap múlva, megint megprobáltuk akkor már ment a dolog de csak síkosítóval. Néha

még bizonyos pózokban fáj,uúgyhogy van amit mai napig mellőzünk. Most 1 éves a fiunk.

2021. jan. 12. 21:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Latott orvos, annyit mondott hogy hát szokni kell :D
2021. jan. 12. 21:55
 5/17 anonim ***** válasza:
24 éve az :(
2021. jan. 12. 22:07
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, fizikailag azóta érzed? :O
2021. jan. 12. 22:16
 7/17 anonim ***** válasza:
Sosem fájt, sőt... mindegyik szülés után jobb lett.
2021. jan. 12. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Varratszedéskor szétnyílt a gátsebem, még fel se keltem a vizsgálóágyról. Másnap hegkimetszés, resutura. Három év múlva próbálkoztunk plasztikával, mert állandóan berepedt szex közben, nem lett jobb. Sajnos azóta is minden alkalommal..
2021. jan. 12. 22:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem ma volt a kontrollom kontrollja ugyanis a gatsebem rosszul gyogyult (osszenovesek) es volt egy lezeres gatplasztika 5hete. Ma vartam h kozolje h most mar minden rendben, de nem, egy ponton meg mindig van osszenoves, kaptam kremet h masszirozzam es 1 het mulva probalkozhatunk behatolassal, de "szamitsak ra h jo darabig fajni fog". Multkor azt mondta h addig lehet lezerez"get"ni amig olyan nem lesz, amilyennek kell lennie. Tehat van remeny, kerdes h mennyi ido es mennyi gyogyulas, mennyi fajdalom.
2021. jan. 12. 22:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán semmi gond nem volt, mintha mi sem történt volna.

Először kicsit több, mint 2 hónap után voltunk először együtt

2021. jan. 12. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!