Szülés után meddig fájt/volt kellemetlen a szex?
Engem is vágtak, varrtak, repedtem is. Nekem kb. első három hónap volt ilyen rossz, aztán szép lassan fokozatosan elmúlt.
Ha ennyire rossz a helyzet, nem lenne rossz, ha felkeresnél egy nőgyógyászt.
Első szülés után 1 évig fájt ameddig együtt voltunk. Lelki alapon nem ment...Nem hittem el de tényleg van ilyen. Tudtam hogy van valakije de össze akartam tartani a családot. Kár volt.
Második szülés után 7 héttel első alkalommal és azóta is fájdalommentes és szuper minden . Persze mindenki más én csak az én verziómat írtam le. De dokival én biztos ami biztos megnézetnem magam
Szia! Én is természetes úton szültem, egy pici vágásom volt, de úgy alapból nem fájt nagyon. 8.héten próbálkoztunk először, akkor fájt így nem erőltettük, aztán egy hónap múlva, megint megprobáltuk akkor már ment a dolog de csak síkosítóval. Néha
még bizonyos pózokban fáj,uúgyhogy van amit mai napig mellőzünk. Most 1 éves a fiunk.
Egyáltalán semmi gond nem volt, mintha mi sem történt volna.
Először kicsit több, mint 2 hónap után voltunk először együtt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!