Tönkretett nőket egy nőgyógyász,és még dolgozhat?
Ha magán doki követi végig a terhesseged akkornem kell szakban menni. Minden vizsgálatot megcsinálnak pénzért. Szülni meg bemész a kórházba.
2x voltam terhes sose látott sztk orvos. Kedvesen álltak hozzám a szülészet is.
Mindenhol előfordul f*$z orvos sajnos, de szerencsére nem ők vannak többségben. Pont ezért nem értem, minek jársz vissza egy ilyenhez.
Az adott SZTK-n belül nincs másik orvos? Mert esetleg ez megoldás lehet. És megírhatod a névtelen levelet, ha hozzá nem kell már visszamenned.
Az első terhességem alatt magánhoz jártam, aki emberileg tök jófej volt, de mint orvos, baromi szétszórt, részben ebből adódóan stresszeltem végig a terhességem, mert rossz időpontokban elvégzett vizsgálatok miatt szarok lettek az eredményeim, és pluszban kellett menni ellenőrzésekre.
Ezek a vizsgálatok államiban zajlottak a Baross utcában található I. sz. Női Klinikán.
Na, olyan undorító, minősíthetetlen bánásmódot életemben nem tapasztaltam, ami ott zajlott, és nem egy orvostól, nem egy asszisztenstől, nem egy alkalommal.
Szerencsére nem ott kellett szüljek, de azokat én is bepanaszoltam volna mondjuk…
A többi terhességemnél államiba jártam (a 3.nál megfogadtam egy dokit ott, akkor még lehetett), szerencsére ilyen atrocitások nem értek sehol.
Ezt csak azért írtam le, mert nem feltétlen ettől függ.
Csak ez az egy orvos volt ott?
Ha nem, akkor nézd meg a rendelési idejüket, és mindig akkor menj, hogy más legyen. És - ettől függetlenül - érdemes panaszt tenni egyrészt a bunkó stílusa (verbális bántalmazás), másrészt a fizikai bántalmazása miatt. Amit meg lehet tenni normális módon, minimális kellemetlenséggel, azt ne durván csinálja, hogy direkt fájjon. Ha a panasznak nincs is látható következménye, legalább a felettesei tudomására jut, ill. kénytelen később ő is magyarázkodni miatta. Ha minden páciensével így viselkedik, és mindegyik panaszt tenne, akkor előbb-utóbb a felettesei is szólnának neki, hogy ez tarthatatlan, viselkedjen másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!