Az baj, ha csak későbbre kaptam időpontot nőgyógyászhoz a 6 hetes kontrollra?
Figyelt kérdés
Későn telefonáltam, így csak úgy kaptam időpontot, hogy addig már majdnem 9 hét is eltelik a szüléstől számítva. Nem baj? És addig akkor ugyanúgy nem szabad se szexelni, se kádban fürdeni? Utóbbi már nagyon hiányzik. 😅dec. 21. 19:08
1/11 anonim válasza:
Hát, a 6-7 hetet azért várd meg mindennel, nem kell neked egy fertőzés.
2/11 A kérdező kommentje:
A 6 hetet mindenképp megvárom, de csak 9 hétre kaptam időpontot.
dec. 21. 20:43
4/11 anonim válasza:
Dehogy nem baj, Nyugat Európában élek, itt nincs hat hetes kontrol aztán mégis élünk 😁
5/11 anonim válasza:
Vérzés miatt a 2. babámnál csak 8 hetesen mentem. Semmi baj ebből.
6/11 anonim válasza:
"na, örülök, hogy ideért anyuka!" mondta nekem az orvos, 16 hetessel mentem.
Folyton tologattam az időpontot vagy betegség, vagy akármi miatt.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor egy kérdés kipipálva. De akkor szerintetek addig inkább hanyagoljam a kádban fürdést, amíg nem lát orvos? A terhesség alatt se mertem, tehát azért hiányzik már annyira. A libidóm a béka segge alatt, úgyhogy azzal kibírom. 😅
dec. 22. 14:47
8/11 anonim válasza:
Elvileg, ha már rég nincs vérzés, gyógyult lehetsz.
Én megvártam amíg a varratok kiestek.Nem emlékszem hány hét volt,de úgy rémlik sok.
9/11 A kérdező kommentje:
Ja amúgy én császáros vagyok.
dec. 22. 18:56
10/11 anonim válasza:
Dehogy baj. Második gyereknél én kb 10 hetesen mentem. Egyszerűen akkor tudott vki vigyázni a gyerekekre.
És kapaszkodj meg, minden gyerek után 4.-5.héten már szexeltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!