Anyukák, ti 6 hetes kontrollra vittétek a babátokat a nőgyógyászhoz?
Vittem, de termeszetesen a ferjemmel az autoban vartak.
Az orvost nem hinnem, hogy meghatotta volna, ha ott mutogatom...Miert vittem volna be?
Harom gyerekunk van.
Első fiúnk születésekor nem voltolyan a viszonyunk a dokinkkal, hogy azt gondoltam volna, hogy érdekli. Nem is hatotta volna meg. A második terhességem alatt sokkal bizalmibb, már baráti viszony alakult ki. A koraszülött osztályon pár naponta, rizikos időszakban naponta többször látogatta a bandát. A keresztelőre is hivatalos. Őket azért nem vittem 6 hetes kontrollra, mert habár tudom, hogy érdeklik őt a gyerekek, már szorosabb a viszony, látja máskor őket.
Ha elviszed, se történik semmi. Kedvesen fog mosolyogni, de nem elvárás, hogy vidd.
Más azért vitte, mert nem tudta hol parkoltatni. A dokit addig érdekli a gyerekünk, amíg magzat, onnantól, hogy a kezéből átadta a csecsemős dokinak, nem tartozik rá és nem is érdekli, onnantól csak te vagy a betege.
Kedves és naív gondolat az első babás rózsaszín ködben, de ha módod van rá, ne húzkodd nőgyógyászhoz az újszülöttet, mert nem kíváncsi rá. Persze udvariasságból megkérdezik, hogy hogy van a baba, mosolyognak is rá, ha odaviszed nyilván, de tök fölösleges szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!