Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti 6 hetes kontrollra...

Anyukák, ti 6 hetes kontrollra vittétek a babátokat a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Szeretném vinni a babánkat hogy megmutassam az orvosnak, meg láttam több anyukát is babával amikor még terhes voltam de bizonytalan vagyok, szerintetek vihetem? Vagy ti vittétek?

2018. jún. 20. 21:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%
En is vittem, de a parommal lent maradtak vegul az autoban. De most varjuk a kistesot es van, hogy jon velem az orvoshoz, mert masik varosba jarok. Olyankor mindig megcsodalja a doki es szol hozza par szot, megsimogatja a kezet. Mondjuk o alapbol ilyen nagyon kedves, szerencsere es remek orvos. :)
2018. jún. 21. 11:34
 22/23 anonim ***** válasza:
38%
Mi vittük magunkal és nem azért mert ahogy az eggyik válaszban irták nem volt hol parkoltatni.Az orvos kérte ha megyünk akkor vigyük mert jó lenne nemcsak ultrahangon látni a babát.
2018. jún. 21. 20:54
 23/23 anonim ***** válasza:
46%
Vittem, mert nem tudtam kire hagyni. Szülés után 5 nappal varratszedésre kellett mennem, akkor is elvittem, és a 6 hetes kontrollra is. A dokim nagyon örült h láthatja a munkája "végeredményét" :D
2018. jún. 22. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!