Együtt lehetek a párommal ha holnap nőgyógyászhoz megyek, egyszerü havi kontrollra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 20:30
1/16 anonim válasza:
én nem lennék :)
azért van a szexnek nyoma
de ki hogy.
2/16 anonim válasza:
jézusom..és milyen nyoma van????
3/16 A kérdező kommentje:
21 hkm vagyok
2011. júl. 21. 20:33
4/16 anonim válasza:
Ha nem folyik ki este vagy reggelig minden, akkor valóban van egy kis nyoma... Ha úgy érzed ciki...Szerintem azért rendbe tudod rakni vmennyire magad kívülről és így nincs nyoma.Ha nem vagy eltiltva, a doki sem tenné szóvá. Legfeljebb mosolyogna egy magában.
5/16 anonim válasza:
Úgy együtt lennék, hogy ne belém élvezzen. Én nem égnék a doki előtt spermás hüvellyel.
6/16 anonim válasza:
fürdeni kell a nőgyógyász előtt..azért ez egy kicsit fáj..
7/16 anonim válasza:
Belül a hüvelyedben hogy fürdesz?
8/16 anonim válasza:
első vagyok
úgy értettem a nyomát, nem is a sperma miatt
hanem hogy esetleg látszik hogy kidörzsölte a pénisze
JÉZUSOM mégis hogy írjam le hogy meglehessen érteni? :)
9/16 anonim válasza:
Úgy érted, a szex nyoma? Mármint annak, hogy behatolás történt? (esetleg hámsérülés?)Szerintem nem lát ebből a doki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!