Nőgyógyászhoz, urológushoz, vagy hová fordulhatnánk ezzel így együtt? Elég égető a probléma. Illetve, ha valaki kigyógyult ilyenből, az is írhatna!
Arról van szó, hogy baba készítésben vagyunk, már másfél éve. Már orvosi segítséggel kezeltük az én peteérési gondjaimat, a férjem spermájával minden ok, viszont van egy más típusú gond. Mikor még egyedülálló voltam, nem voltak hüvelyi, hugyuti fertőzéseim, viszont mihelyst párommal elkezdtem a szexuális életet, rendszeresen begyulladtam odabent. Antibiotikum szokott segíteni. Párom tünetmentes ilyen téren, és nem is vagyok benne biztos, hogy ő fertőz, mert van még egy lehetőség. Mivel én nekem ő volt az első, (neki is én, amúgy) az is lehet, hogy a saját e-coli baktériumom (székletből) fertőződött fel a már nem szűzhártyás hüvelyembe. De ezt nem tudom, mi az igazság. Milyen orvos, Budapesten konkrétan ki tudna ebben segíteni? Ezt kinyomozni úgy, hogy engem és a tünetmentes páromat is kivizsgálják.
Azért lenne sürgős, mert volt már meddőség miatti laparoszkópiás műtétem, ahol a gyulladások miatti összenövéseket kellett a dokinak oldania. Az idő azért sürget, mert most kitakarította a cisztákat, de mivel PCO-m van, visszanőhetnek, tehát most időre kell kb. gyereket gyártanunk, de én meg már nem is merem a páromnak megengedni a behatolást, míg ezt ki nem nyomozzuk, mert a műtét előtti utolsó együttlét után olyan szintű hólyag és méh gyulladásom lett, hogy csak 2 antibiotikummal tudták kikezelni, írtóra fájt, és még a pár nap múlva betervezett műtét is kétségessé vált. Most meg ugye a frissen műtött belsőmnek nagyon nem tenne jót a baci, gyulladás.
Köszi ha végigolvastad
Szegénykém! Ez nem semmi tünetegyüttes.
Szerintem keress fel egy nőgyógyászt Ő tud ebben segíteni. Én a Szent Imre kórházba járok már évek óta és elég jók a dokik. A kórházba viszont csak úgy lehet bekerülni, ha magán úton keresel dokit vagy esetleg ha a XI.kerületi vagy. De szerintem nőgyógyász tud segíteni nem urológus. Nem tudsz oda visszamenni, ahol a lapart csinálták? Vagy nem voltál elégedett?
A kórház nagyon szép s tiszta és szinte bármelyik nőgyógyászt tudnám ajánlani, mert nagyon jó szakemberek dolgoznak ott.
Köszi! De vissza is kell mennem, csak az a baj, hogy 3 hét múlva mehetek csak vissza. Viszont sajnos, - bár igazán jó orvos - nem foglalkozott ezzel a gyulladás témával most, csak a laparral egyenlőre, és azt mondta, hogy azért kell pont 3 hét múlva visszamennem, hogy minden továbbit megbeszéljünk.
Csak nekem ez azért esik rosszul, mert ez a három hét pont alkalmas lenne a kikezelésre, legalábbis szerintem. Meg hát azért én is szeretnék már 3 hét múlva házaséletet élni, de ha még csak akkor kezdjük el a kikezelést???
Hát, kibírom, csak olyan rossz.
Szent Imre: ja, ott kaptam a jó antibiotikumot a Parragh dokitól, akit tökre szeretek, mert papíron 22. kerületi vagyok, csak igazán utánamenni ő sem ment a problémának, ezért szeretném tudni, hogy hátha van olyan, aki ezt komolyabban veszi, hogy ne kelljen megvárnom a lapart csináló dokimat 3 hét múlva.
Igen, ezt én is tapasztaltam. A laparos dokim magán. Van még egy magán, aki a PCO-mat kezeli gyógyszerrel. A Szent Imrében meg a kerületi rendelőben meg akkor voltam, mikor nagyon nagyon sürgőssé vált a helyzet a műtét és a fájdalom miatt.
Most még egy magán?????
Megpróbálom a PCO-t kezelő dokimmal első körben akkor ezt a fertőzést, ha nem urológus kell, úgyis mostanában kell gyógyszert íratnom.Nagyon köszi, hogy válaszolgattál, kedves Tőled.
2 utolsó, nagyon nagyon köszi, hogy írtatok! Szuper, akkor nem vagyok hülye, hanem tényleg van ilyen. És akkor tényleg mind 2-nek az antibiotikumos kezelése a megoldás, ahogy képzeltem. Utána nézek a Mária utcás dolognak, esetleg orvos névre sem emlékszel? Szóval a bőrgyógyászaton belül van valami osztály, értem.
Utolsó előtti: írok privit, hogy ki volt a segítőkész orvos
Köszi még1X
Látom, és hátha másnak is hasznos lesz, ide leírom a dolgokat:
Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika,
STD Centrum
VIII., Mária utca 41., tel.: 215-7300/5764 m.
(Rendelési idő: hétfő-péntek: 8-12h)
Tényleg köszi, lehet, h. neked is köszönhetem majd a kisbabámat, soha nem hallattam erről a helyről még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!