Nőgyógyászhoz, urológushoz, vagy hová fordulhatnánk ezzel így együtt? Elég égető a probléma. Illetve, ha valaki kigyógyult ilyenből, az is írhatna!
Arról van szó, hogy baba készítésben vagyunk, már másfél éve. Már orvosi segítséggel kezeltük az én peteérési gondjaimat, a férjem spermájával minden ok, viszont van egy más típusú gond. Mikor még egyedülálló voltam, nem voltak hüvelyi, hugyuti fertőzéseim, viszont mihelyst párommal elkezdtem a szexuális életet, rendszeresen begyulladtam odabent. Antibiotikum szokott segíteni. Párom tünetmentes ilyen téren, és nem is vagyok benne biztos, hogy ő fertőz, mert van még egy lehetőség. Mivel én nekem ő volt az első, (neki is én, amúgy) az is lehet, hogy a saját e-coli baktériumom (székletből) fertőződött fel a már nem szűzhártyás hüvelyembe. De ezt nem tudom, mi az igazság. Milyen orvos, Budapesten konkrétan ki tudna ebben segíteni? Ezt kinyomozni úgy, hogy engem és a tünetmentes páromat is kivizsgálják.
Azért lenne sürgős, mert volt már meddőség miatti laparoszkópiás műtétem, ahol a gyulladások miatti összenövéseket kellett a dokinak oldania. Az idő azért sürget, mert most kitakarította a cisztákat, de mivel PCO-m van, visszanőhetnek, tehát most időre kell kb. gyereket gyártanunk, de én meg már nem is merem a páromnak megengedni a behatolást, míg ezt ki nem nyomozzuk, mert a műtét előtti utolsó együttlét után olyan szintű hólyag és méh gyulladásom lett, hogy csak 2 antibiotikummal tudták kikezelni, írtóra fájt, és még a pár nap múlva betervezett műtét is kétségessé vált. Most meg ugye a frissen műtött belsőmnek nagyon nem tenne jót a baci, gyulladás.
Köszi ha végigolvastad
IGE, EZ AZ!!! Tényleg, STD ambulancia! :) Tudtam, hogy az S betű benne van, a többire nem emlékeztem! Több doki is kezelt minket az egy év alatt, mind nagyon alapos volt. Nevekre sajnos nem emlékszem, de be kell jelentkezni telefonon mielőtt mentek. Az időpontokat korrektül tartják, tehát nem kell órákon át tartó sorban állásra számítani. Max fél óra a várakozás, mivel mindenkinek időpontja van. 2-3 embernél sosem voltunk többen a váróban. Minden eddigi leletet érdemes vinni.
nagyon örülök, hogy segíthettem és remélem hamarosan pocakos leszel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!