Az első ultrahang után hány hét múlva kellett mennetek kontrollra a nőgyógyászhoz?
Már megállapították a szívműködést, és csak 5 hét múlva kell legközelebb mennem. Nem sok idő ez egy kicsit?
Ugye mostmár mehetek a védőnőhöz?
Nem sok! Én is kb. ekkor mentem.
Védőnőhöz már mehetsz!
Nem sok. Ha már az első uh-on látnak szívműködést, akkor legközelebb csak 12 hetesen néznek meg.
Mehetsz már a védőnőhöz persze.
Én 5 hetesen voltam először, úgyhogy engem visszarendelt 3 hét múlva, akkor már volt szívhang, akkor adta ki a szükséges papírokat, beutalókat, és küldött a védőnőhöz.
1.baba
5 hetesen, 8 hetesen, 10 hetesen, 12 hetesen nézték (Azért ilyen sokszor, mert közben másik dokinál is voltam).
2.baba (másik orvos, másik kórház)
8 hetesen mentem először, utána 11-12 hetesen mentem csak
Ha megállapították a szívműködést, akkor nyugodj meg, minden oké :) Megértem, hogy izgulsz, de hidd el, ez a normális. Sőt, nem akarlak elkeseríteni, de a 12.heti uh után már csak a 18-20.heti uh van, ha csak nincs a dokid magánrendelőjében uh gép is, vagy nem mész el 4d-uh-ra.
Gratula a babához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!