Szules utani hajhullas? Mit tegyek?
Na jó, és előtte (terhesen) mennyire hullott? Mert nekem pl. terhesség alatt egyáltalán nem. Láthatóan és érezhetően több, dúsabb hajam volt. Aztán hozzád hasonlóan amikor kb. 4 hónapos lett a lányom, elkezdett brutál módon hullani. Hajmosás után annyi kijött, hogy a kezemben tartva a hajcsomót nem láttam a tenyeremet, majd reggel, amikor megint megfésülködtem, kijött mégegyszer annyi...és napközben is baromi sok. És ez így ment hetekig. Meg voltam győződve, hogy ki fog hullani mind, mert egyszerűen képtelenség, hogy ilyen ütemben tudjon nőni és cserélődni, mint ahogy hullik. Már a tükörben is láttam, hogy kevesebb van. Mondtam is a férjemnek, hogy nemsokára megoldódik a "mindenhol a hajszálaim vannak" gond, mert lassan nem lesz egy darab sem.
Szedtem én minden szirszart. Vasat, vitaminokat, kollagént, hajvitamint...semmi nem használt. Aztán egyszer csak full magától megállt ez a folyamat. Azt nem mondom, hogy azóta nem hullik, de már simán belefér az átlagosba, kb. annyi jön ki, amennyi terhesség előtt is kijött/nap. Valószínűleg csak arról van szó, hogy 4 hónap után a szervezetem észbe kapott, hogy "bakker, neked a büdös életben nem volt ennyi hajad, terhes meg már nem vagy, hát nehogy hozzászokj... szabaduljunk csak meg szépen a felétől, hogy visszaálljon a rend!". És hát pár hét alatt, tényleg iszonyat durva tempóban, vissza is állt.
Szóval a kérdés az, hogy mennyi hajad van most ill. mennyire hullik most, ahhoz képest, amennyi terhesség ELŐTT volt/hullott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!