Nem csalás császárral "megszülni" az év első babáját?
Szinte látom, ahogy a szülész szikével a kezében a másodpercmutatót nézi. Azt is feltételezem, hogy több tucat várandós beszélte le a szülést szilveszter éjszakára, hogy másnap már a hírekbe lehessen a gyereke. De azt se zárnám ki, hogy a gyerek már dec. 31. 23:56-kor megszületett, de január elsejére, 00:01-re dokumentálják.
Miért nem csak a hüvelyi szülés számít, ami természetes úton indul meg, nem pedig "segítséggel"?
Én nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel, de idén ahogy olvastam több helyen is, hogy éjfél után 1 perccel született baba több megyében is, meg Pesten valahol- nekem is eszembe jutott egy pillanatra, hogy talán előfordulhat az, amit a kérdező ír.
Egyébként szép életet a babáknak!
Mert ismét aktuális.
35 másodperc... Ne vicceljünk már! "Himnusz alatt emeltük ki" 😂
🤦♀️🤦♀️ Oh igen.. Biztosan az orvos előre kitervelte, és leste az órát..
Ennyire hülye, hogy lehet valaki?
Ismét aktuális, hogy bizonyítsd a kognitiv analfabétizmusodat?
Sikerült elsőre is bemutatni magad, nyugi.
Jó sz*r életed lehet kérdező,ha ezen pörögsz évek óta👏 Kicsit sajnállak is,hogy életed fénypontja ilyen béna troll kérdéseket kitalálni.
Amúgy hüvelyi szülés is indulhat segítséggel és császár is lehet abból,ami sima szülésnek indult🤷♀️
De ha ennyire zavar,menj be a kórházba és reklamálj nyominger😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!