Ha a hordozó kendőben alszik 2 órát, a kiságyban pedig csak 40 perceket, az csalás?
Melyik akkor a "normális"? Kialussza magát a 40 perc alatt, vagy jobb lenne neki ha 2 órát tudna egyhuzamban? Mind a két esetben nyugodtan ébred, nem nyűgös.
Vagy hol ennyi kell neki hol annyi?
12 hetes baba anyuja
Csalás? :) Miért, mi volt a szabály?
Na de visszatérve ha te bírod hogy 2 órát hordozod minden alvásnál, akkor jó így , persze , ha kialussza magát. Nyilván úgy van, hogy picit megébred de mivel érzi a meleget, az illatod, a szívverésed szépen visszaalszik , így jön ki a 2 óra.
Ha meg a "csupasz" nyilván hideg és nagyobb kiságyban van letéve, akkor 40 perc után megébred, és kész.
Nekem a negyedik babám volt hordozókendős, még éjjel is abban altattam magamon. Csakhát a hátam majd beszakadt.
Aztán elkezdtem rá tornázni , meg ő is nőtt szépen, és úgy 4 hós korától már a kiságyban is aludt 2 órát simán.
2 eves kisfiam a mai napig tobbet es jobban alszik a vallamon, mint egyedul az agyaban :)
En is hordoztam, szetintme ez termeszetes, h ha erez teged nyugodtabban pihen, en se szeretek egyedul lenni :D
Amúgy 12 hetes babának 40perc nagyon kevés sztem(!)
Az én fiam 3x1 órát aludt és egyszer felez meg éjszaka 3-4 óránként kelt de azért este 7-reggel 8ig aludt utana kezdődött a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!