Meddig nem "gond" hogy a hordozó kendőben alszik?
Nem szereti a kiságyat, vagy nem tudom. Nehézkesen megy az ott altatás. És ha dolgom van beteszem a kendőbe. Gond nélkül alszik benne.
A kérdésem az, hogy azt mondják hogy 5 hónapos korára illik beleszoktatni a kiságyba mert utána nehezebb lesz, de ez igaz a kendőre is. Ott sem jó ha alszik? Kinek mi a véleménye erről?
Véleményem szerint tedd azt, ami neked és a babának jó. Azért ne kezdd el beszoktatni a kiságyba, mert ez másoknak (nem) tetszik.
Mi is sokat hordoztuk. Hasfájás, làz, fogzás esetén nem is volt el másképp. Nekem nem megterhelő.
Most két éves lesz. Akkor se akar kendőbe menni, amikor kéne. Őkelme sétálni akar. Nagy ritkán öt percre hagyja magát, de ha kicsit pihent, már küzd, hogy tegyem le.
Úgyhogy azt cáfolom, hogy ha most "rászoktatod", akkor iskolába is kendőben fogod vinni.
Az én kisfiam is szerette a kendőt, agyat is, ő mindenhol szívesen aludt.
Szetintem is csak magatoknak akarj megfelelni.
Ameddig Neked és az egész családnak megfelel így, minden szempontból. Az én fiam például 1 éves koráig nappal csak így aludt, viszont közben csendben kellett lenni. Meg tudtam csinálni még első gyerekkel, addig olvasgattam. A lányom már jobb alvó volt, viszont fél éves kora körül érezni lehetett, hogy még jobban és nagyobbakat aludna a kiságyában, így őt hamarabb letettük (azért valljuk be, ez mindenkinek kényelmesebb volt így).
Azt csináld, amit jónak érzel.
Az átszoktatásról: ha csak az egyik fél, nevezetesen a szülő igénye valami változás, az MINDIG nehéz, akár újszülöttről, akár 6 évesről van szó. Ha viszont a gyerek igényli, akkor meg bármikor könnyű. Én ezt tapasztaltam.
A nehézségről még annyit, hogy ti tudjátok, mikor éreztek elég erőt magatokban (és komoly motivációt) arra, hogy nekivágjatok. Én megértme, ha most még íg ykönnyebb.
Kislányom meg 9honaposan is aludt rajtam hordozóban (mei thai)
Hirdozokendoben 6kgos koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!