7 hetes kisfiam állandóan sír, ahogy letenném csukott szemmel, vígasztalhatattlanul üvölt, mintha komoly baja lenne, akkor is, ha a kezemben semmi gond nem volt. Mit tehetek?
*A kezét állandóan rágja, cuppog rajta.
Pedig vagy éhes, vagy kéne a cumi neki. Akkor csinálnak így, meg fogzáskor, de az még távolabb van..
Köszönöm.
Enni szoktam neki adni amikor ezt látom, de mikor már nem eszik, büfiztetem és egyből az öklét tömi be. A cumit pedig nagy ívben kiköpi, pedig eddig elfogadta.
Én is a növekedési ugrásra gondoltam, csak mivel első babám, elég bizonytalan vagyok, jó hallani mások tapasztalatát.
Én tuti, hogy a helyedben csinálnék egy plusz adag tápszert, és odaadnám neki. Ha elfogadja, és beájul tőle,és alszik mint a bunda, akkor bizony ez a gyerek éhes. Ha kiköpi, és nem kell neki, akkor más a probléma.
De egy próbát megér szerintem.
Most igazán jót bazsajotam 😊 elfog múlni ez egy ilyen korszak lesz jobb is .🤗
Ezt én tettem ki akkor .
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Tényleg köszönöm. 😊
Olyan nagyon új még minden, de akkor megnyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!