Volt valakinek az utolsó hetekben komoly szorongása? Mivel kezelte? 1 hete szedem a sedatif pc-t, de annak ellenére is olyan fura érzés van állandóan a szívem körül? Valakinek tapasztalat? 37hkm
Figyelt kérdés
Tudom, hogy utolsó hetekben főleg nem lehet már semmit szedni, de az állandó zaklatottság se jó gondolom a babának. Az ilyen relax zenék se nagyon segítenek.2018. jún. 3. 12:49
1/3 anonim válasza:
Igen, nekem is a 35. héten kezdődött, szülés után pár nappal meg iszonyat brutál lett. Nem lehet rá semmit szedni csak szülés után, azt viszont tudnak azonnal adni, ha szólsz, hogy mi van. Nem tudom lehet-e vele szoptatni. Ha nagyon rosszul vagy akkor azért beszélj egy pszichiáterrel, hátha terhesen is lehet valamit szedni indokolt esetben.
2/3 A kérdező kommentje:
Jaah hat ezt a par hetet probalom valahogy kihuzni, csak ez a homeopatias cucc nem sokat er.
2018. jún. 3. 14:00
3/3 anonim válasza:
Szerintem homeos bogyó, magnézium, sőt egyéb vény nélküli gyogyszertári szerek, citromfű tea nem érnek semmit, főleg egy komoly szorongásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!