Nyárra milyen hordozót ajánlanátok 8-10 hónapos babának?
Jelenleg a baby björn kengurut használok a babámnál, nagyon szereti és én is, mert egyszerű, kényelmes és gyors a le-fölvétel, nekem a nandu kendő sajnos nem jött be, idegbajt kaptam, mire nagy nehezen megkötöttem és soha nem volt jó.
Viszont nyárra ez a hordozó szerintem túl meleg lesz a kicsim hátának, elég vastag az anyaga.
Aki jártas hordozó témában, tudna nekem ajánlani valami olyan hordozót, ami kellemes viselet nyáron, nem izzad bele a kisgyermekem és pofon egyszerű a használata?
Ugye, nekem már azzal is kalkulálnom kell, hogy a most 6 hónapos babám közel 7 kg, szóval nyárra már egy izgő-mozgó 8-9 kg-os csemete lesz.
Köszönöm a válaszokat.
Je porte mon bebe Physiocarrier (Fizio) csatos hordozo nagyon kenyelmes, es a hata felcipzarozhato, egy halo lesz csak ott, ha a hatao reszt feltekered, igy szabadon jarhat ott a levego. Elol es haton is lehet benne hordozni. Millioszor kenyelmesebb a kengurunal mind a gyereknek, mind neked (a gyereknek a terpesz es a hata megtamasztasa miatt, neked pedig a gatadra nehezedo es elorehuzo suly miatt).
Nemegy olcso hordozo, de nagyon sokaig hasznalhato, es egyszeru hasznalmi. Letetik sima kendos csatos allithato terpeszu hordozo is, vagy termeszbovitovel a Manduca is szoba johet, az olcsobb, de ott vanegy reteg anyag a baba hatan.
Köszönöm szépen a segítséget.
Azt nem értem, hogy akkor miért árulják baba boltokban ezeket a kengurukat? Ma már mindenféle szabványnak, előírásnak szigorúan meg kell felelni, hogy engedhetik, ha nem egészséges? Az én kengurum is elvileg újszülött kortól ajánlott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!