Majd 10 hónapos babának milyen ajándékot ajanlanátok Húsvétra?
Figyelt kérdés
Tudom.. nem nagy ünnep a húsvét, de mindenképp szeretnék ajándékot a kislányomnak. Mivel albérletben lakunk sajnos a homokozó,hinta (álványos már van amúgy) kilőve. :( Kismotort a nagymamától kap- sajnos ezt ellőtte.😣2018. márc. 21. 15:47
1/13 anonim válasza:
Húsvétra minek ajándék??? Pláne egy lánynak. Pláne egy kisbabának.
2/13 anonim válasza:
Semmit, 10 honapos, az se tudja mi van, magarol se tud, nemhogy felfogja, hogy kapott barmit is.
3/13 anonim válasza:
Az enyém is 10 hónapos lesz, hát mi minimum hetente veszünk neki minden xart, bárhol kaphatsz ilyen bébijátékot, mi a 100 forintos bolttól kezdve a brendonig mindenhol veszünk, mostanában a lidl-ben találtunk jókat.
5/13 anonim válasza:
Az én kislányom is 10 hónapos, egy mesekönyvet kap tőlünk de ezt amúgy is megvettem volna meki csak így húsvétra kapja. :) A nagyszülőknek én mondtam, hogy max egy zacsi bulátát vagy egy pakk banánt vegyenek neki, mivel csokit myilván nem kaphat még. Én nem szeretnék sem a húsvétból sem a Mikulásból nagy ajándékozást csinálni.
6/13 anonim válasza:
Lego duplo, formabedobo, rongybaba, pluss, labda.
7/13 A kérdező kommentje:
Mivel a férjem előző kapcsolatából származó gyerekek is kapnak ajándékot,ezért ragaszkodom hozzá,hogy kapjon. Csokit természetesen nem kap. És még mindig valami értelmes játékra dobom ki a pénzem,mint egy valag csokinyúlra,amit meg sem eszünk- még a jobbat sem. A duplo jó ötlet az még nincs. Köszi 😄
2018. márc. 21. 17:50
8/13 anonim válasza:
Attól mert a másik nagyobb gyerek kap a tiédnek fogalma sincs az egészről, emlékezni sem fog rá.De így már értem...és cseppet sem szimpatikus...nem azért akarsz neki venni, hogy örüljön, hanem nehogy kevesebb jusson neki.
9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy is vennék,mert én is kaptam a nagymamámtól mindig,ez a kedvenc ünnepe,személyes dolgokat meg inkább nem írok le,mert nem tartozik másra! A kérdés az volt,hogy mit ajánlanának kicsinek, nem pedig az,hogy kell-e vennem vagy sem,és,hogy miért. De mivel a másik is kap ragaszkodom hozzá!
2018. márc. 21. 20:14
10/13 anonim válasza:
Nálunk is szokás a rokon gyerekek ajándékozasa is, továbbra is hagyomány a családunkban a locsolkodás. Én gyerekkoromban is kaptam a nagymamáimtól ajándékot, mivel mindkét részről 6-6 unokaból én vagyok az egyetlen lány vagyis mostmar nő. A fiam tavaly pancsijatekokat kapott, könyvet, homokozókészletet, kisautókat. Igaz ő 1 éves volt akkor, de a pancsijáték jó, úgyis sok kell belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!