Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 eves kis-nagylanynak...

10 eves kis-nagylanynak ajanlanatok szulinapi ajandekot? Ha te 10 eves vagy minek orulnel, vagy minek orultel volna mikor 10 eves voltal?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én most hirtelen nem tudok mit válaszolni, mert mindenem meg van. :) Talán telfon, mp3/4, egyéb sz. gépes kütyük, de legjobban ruha. :) Nekem már van, de biztosan örülne Nintendo Wii - nek, Sims 3 - nak, egyéb bérletnek, pl. lovaglás, úszás, aerobic, stb. :) Ja és Isten éltesse a csajszit! ^^
2010. aug. 25. 17:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Pfúú..A mai 10 évesek Hannah Montanaért rajonganak..Szóval ah szereti vehetnél neki Hannah Montanas Felsőt vagy akármit.Már minden van szinte Hannah Montanas:D

13/L

2010. aug. 25. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne csinálj már kockát a gyerekből.

Húgom 10 éves. Az üvegfestés a mániája. Szereti ha gyöngyöket kap és tud belőle karkötőt csinálni. Vagy vegyél neki nyakláncot, karkötőt, gyűrűt, fülbevalót stb. Szóval bizsukat. Esetleg valami klassz ruhát. Annak is biztosan örülne.:)

2010. aug. 25. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyban babáztam.

Itt találsz esetleg: [link]

2010. aug. 25. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

Pfúj, HM -et ne! A végén, ha nem szereti, akkor is mániás lehet! Kérlek, ne ajánlgasd ezt, én személyesen hányok tőle. :D

11/L ja és első voltam :D

2010. aug. 25. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Hello Kitty-s ruha, könyv, kisállat(itt az ideje, hogy felelősséget érezzen valami/valaki iránt, a hörcsög jó kezdésnek) színes ceruzák, egy szép napló, min.500 db-os kirakó, ha szeret festeni lehet kapni olyan képeket amin számokkal vannak jelölve a színek

14/L

2010. aug. 25. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Az én lányom most volt 9 éves,igaz hogy az nem 10,de nem sok a különbség!

Ő most szülinapjára görkorit kapott és válltáskát,amit ha megyünk valahová ő is bír magával hozni.

De szereti pl. a gyöngyfűzést és az üvegfestést is,azt úgy gondolom hogy pont ennek a korosztálynak való.

Nekem a lányom a könyveket is szereti,vannak nagyon jó könyvek ennek a korosztálynak is!

Nem tudom hogy van-e emlékkönyve,nálunk most a suliban az is nagyon népszerű a lányoknál!

Na és persze a ruhák,annak szerintem minden lány örül!

2010. aug. 25. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
10éves koromban annak örültem volna ha kivisznek a kövesútra :-(
2010. aug. 25. 19:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszaitokat, sok jo otletet adtatok! Megegyszer koszi!
2010. aug. 25. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Én 11 vagyok és még emlékszem a 10. szülinapomra. Ha ki van lyukasztva/lőve a füle, akkor fülbevaló, ha szeret olvasni, könyv, vagy esetleg hajndönörítő. Unokatesóim anyjától kaptam egy hajngöndörítőt és nagyon örültem neki. =) És azt nem is lehet olyan sűrűn használni, szóval nem hiném, hogy roncsolja a hajat. Szerintem még szóba jöhet a körömlakk, hajpánt, vagy bármilyen ékszer, esetleg ha van rá pénz, akkor nem MP3-4, haenm iPod Nano vagy Shuffle.

De mondjuk mi nem ismerjük a kiscsajszit, így elég nehéz dönteni. Amúgy boldog szülinapot neki. =)

2010. aug. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!