10 eves kis-nagylanynak ajanlanatok szulinapi ajandekot? Ha te 10 eves vagy minek orulnel, vagy minek orultel volna mikor 10 eves voltal?
Pfúú..A mai 10 évesek Hannah Montanaért rajonganak..Szóval ah szereti vehetnél neki Hannah Montanas Felsőt vagy akármit.Már minden van szinte Hannah Montanas:D
13/L
Ne csinálj már kockát a gyerekből.
Húgom 10 éves. Az üvegfestés a mániája. Szereti ha gyöngyöket kap és tud belőle karkötőt csinálni. Vagy vegyél neki nyakláncot, karkötőt, gyűrűt, fülbevalót stb. Szóval bizsukat. Esetleg valami klassz ruhát. Annak is biztosan örülne.:)
Én nagyban babáztam.
Itt találsz esetleg: [link]
Pfúj, HM -et ne! A végén, ha nem szereti, akkor is mániás lehet! Kérlek, ne ajánlgasd ezt, én személyesen hányok tőle. :D
11/L ja és első voltam :D
Hello Kitty-s ruha, könyv, kisállat(itt az ideje, hogy felelősséget érezzen valami/valaki iránt, a hörcsög jó kezdésnek) színes ceruzák, egy szép napló, min.500 db-os kirakó, ha szeret festeni lehet kapni olyan képeket amin számokkal vannak jelölve a színek
14/L
Az én lányom most volt 9 éves,igaz hogy az nem 10,de nem sok a különbség!
Ő most szülinapjára görkorit kapott és válltáskát,amit ha megyünk valahová ő is bír magával hozni.
De szereti pl. a gyöngyfűzést és az üvegfestést is,azt úgy gondolom hogy pont ennek a korosztálynak való.
Nekem a lányom a könyveket is szereti,vannak nagyon jó könyvek ennek a korosztálynak is!
Nem tudom hogy van-e emlékkönyve,nálunk most a suliban az is nagyon népszerű a lányoknál!
Na és persze a ruhák,annak szerintem minden lány örül!
Én 11 vagyok és még emlékszem a 10. szülinapomra. Ha ki van lyukasztva/lőve a füle, akkor fülbevaló, ha szeret olvasni, könyv, vagy esetleg hajndönörítő. Unokatesóim anyjától kaptam egy hajngöndörítőt és nagyon örültem neki. =) És azt nem is lehet olyan sűrűn használni, szóval nem hiném, hogy roncsolja a hajat. Szerintem még szóba jöhet a körömlakk, hajpánt, vagy bármilyen ékszer, esetleg ha van rá pénz, akkor nem MP3-4, haenm iPod Nano vagy Shuffle.
De mondjuk mi nem ismerjük a kiscsajszit, így elég nehéz dönteni. Amúgy boldog szülinapot neki. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!