Milyen tortát ajánlanátok egy 13 éves lánynak?
Én is 13 éves vagyok. Nekem már nem annyira "tetszene" ha egy állatos tortám lenne. Én mondjuk szülinapomra készítettem anyával egy kerek pudingtortát és annak a tetejét én kidíszítettem a tesómmal. Még a készítést is élveztem. Viszont, ha örülne egy állatos tortának. akkor szerintem ne marcipámból készíttesd, ha nem szereti, hanem kérdezd meg mondjuk a cukrászt, hogy miből lenne még jó.
Sok sikert :))
Hirtelen az az ötlet ugrott be ,hogy vannak pudingos gyümölcstorták.
Viszont ugye vannak azok a díszek tortára,ésha esetleg van egy háziállata:kutya,cica,teknős,hörcsög vagy valami akkor azt fényképezd le,és párszázért ráteszik a tortára. ráadásul finom is:$:)
Nem morbid a saját házi kedvencet "megenni"??? Pfúúúúú:)))
Szerintem is egyszerűen meg kell kérdezni, vagy a kedvenceiből csináltatni, csinálni egyet. Ő már nagy ahhoz, hogy ilyen-olyan figurás legyen.
Nekem a barátnőim sütöttek egy joghurtkrémes epertortát szülinapomra és kirakták eprekből a nevemet. Ez szerintem tök jó ötlet:)
13L
szerintem is csináltass egy fini gyümölcstortát van ilyen cukormáz ami nem marcipán és olcsóbb is azzal is lehet rá bevonatot csinálni:)
a tetejére pedig ilyen csokitáblára(nem tudom pontosan annak mi a neve)ráíratni a kedvenc idézetét vagy valami hasonlót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!