Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hetes babának milyen karácso...

1 hetes babának milyen karácsonyi ajándékot lehetne venni?

Figyelt kérdés
Unokahúgom kb. 1 hetes lesz Karácsonykor, nem tudom, mit vehetnénk neki. Légyszi ne írjátok, hogy minek neki bármi is, úgyse fog fel az egészből semmit, mert nem szeretnénk kihagyni őt sem az első Karácsonyából. :)
2017. nov. 28. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Amit esetleg nemsokára észrevesz, az az ágy fölé akasztható mobil - tudod, amikor különfözö szines figurák mozognak a levegö áramlásától. (Ilyet házilag is lehet csinálni, akkor még "értékesebb") Ezt már paár hetesen is sokszor nézegetik a picik, föleg, ha erösebb, tiszta szinek vannak.
2017. nov. 28. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Valami , elmesz egy jatekboltba teli lesz csecsemo jatekkal :)

Persze nem egy hetesen jatszik majd vele, de gyorsan nonek.

2017. nov. 28. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Én téli baba zoknit vagy egy szép harisnyát vennék neki.

Vagy babakocsiba jó meleg mamuszt - vagy hogy hívják - ha még nincs neki.

2017. nov. 28. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
én kis puha szundikendőt vennék, de figyelj rá, hogy ne szöszözős legyen. Puha, meleg zokni, harisnya. Esetleg '1st christmas" feliratú ruha (magyarul még jobb lenne).
2017. nov. 28. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Tavaly karácsonykor 1 hónapos volt a lányom. Ezeket kapta:

[link]

[link]

Mind a kettőt nagyon szerette, a pillangót különösen. Egyfolytában “beszélt” neki. Most is játszik vele, pedig már 1 éves.

Egy ilyesmi játékkal nem lehet mellélőni. Babakocsira is lehet akasztani, meg a kiságyba is, hordozóra is.

2017. nov. 28. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

rongyi, csörgő pl

vagy mesekönyv -ez később egészen biztosan jó lesz :)

2017. nov. 28. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Tavaly rénszarvasos (téli mintás) body-t vettem egy ekkorka babának az ismeretségi körben, tetszett a szülőknek, a picur meg még nem igazán értékelte, de erre mondjuk számítottam. :D
2017. nov. 28. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Csörgő, ruha.
2017. nov. 28. 17:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket! :)
2017. nov. 29. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Most mi a baj a rénszarvasos bodyval? Ki ez az idióta, aki mindenkit örökké lepontoz??
2017. nov. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!