Melyik mellett tudnék legjobb körülmények között gyereket vállalni?
-óvónő
-rendőrnő
-mentős
-állatorvosi asszisztens
.
Köszönom a véleményed
Őszinte leszek egyik sem ideális.
A rendőr és a mentős a legkevésbé, mert ott ahogy első írta, ha kell. ha nem menni kell. Éjszaka, ügyelet stb.
Nem tudom, h állatorvosnál is van-e ügyelelet, ha ott nincs még ez határeset.
Az ovónővel meg az a baj, hogy rettenetesen leterheltek. Hiába vannak ott a szünetek, egész nap annyi gyerek veszi őket körül, hogy a sajátra délutánra már egyszerűen nem marad energia.
Védőnő?
Jól írják. Rendőr/mentős nagyon sűrűn fáradt, rengeteg munka, nincs mese menni kell.
Talán az állatorvosi asszisztens
Egyik sem ideális,ha nincs segítség.A mentős meg a rendőrnő ilyen szempontból a legrosszabb mert éjszaka is menni kell.
Az asszisztens meg az óvónő egy fokkal jobb,mondjuk az óvónő is két műszakban jár egyszer fél 7-re korán,másik műszakban meg később de akkor fél 6-ig,tehát kell a családi segítség,és nem is igazán lehet táppénzre menni.
Talán állatorvosi asszisztens de arra meg nem tudom mekkora a kereslet.
Az otthoni körülményeket kettesben teremted meg a gyerek apjával, így ez nem csak a te állásodon múlik, a fele az övé a terheknek.
Így én azt az állást választanám, ami a legjobban fizet (ha már legjobb körülményeket emlegetsz) és a legjobban szeretem.
Mindegy egyéb kettőtökön múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!