Van olyan nő aki úgy vállalna gyereket hogy "látszat házasságban él"? Egy jómodú férfi mellett aki nagyon sokat dolgozik és esetleg van barátnője és a "feleségével" nem a legjobb a kapcsolata vagy túl idős már?
Nem is egyet ismerek! Ez sokak számára életforma. Ha van rá módod,térj be budai plázákba (Budagyöngye,Rózsakert,stb.) tele van ilyenekkel.
31/F
Nem.
Nem minden az anyagiak. Ha a nőnek nincs társa, az babával kisgyerekkel kikészítheti idegileg. Hiába gazdag...
Vannak ilyen nők,anyám testvére is az.Valamiért mindig anyám alkoholista férjére vágyott...
...anyám meg megérdemelt volna egy normális férjet.De későn jött rá,hogy elkellene válni,így hát nem vált el.Szerintem titokban bánja azóta is.
Engem meg örökbefogadtak.Azért sajnálom anyámat,mert nem látja be,hogy ezt csak ő akarta,és ő erőltette mindenkire,hogy ezt elfogadják.
Buta egy faluban élek.De itt sokan baromi buták.
3: Akkor szellemileg és érzelmileg nagyon magányos lehetsz.
Én a fővárosban élek, de ugyanez az élményem, rettenetes ostobán vezetik az életüket az emberek, a nekik rosszabb verzióhoz ragaszkodnak, stb.
Ez még a jobbik eset.
Sokkal szarabb az a szitu, ami ráadásul sokkal gyakoribb, hogy nem csak az érzelmek hiányoznak, hanem a pénz is.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek aki válaszolt! Ment a zöld minden válaszolónak!
1# én is nagyon sok ilyen nővel találkozom a a főváros jobb részein, tényleg sokkal többen vannak mint gondolnánk. Fel lehet ismerni őket könnyen,messziről észrevehető hogy nem az "átlaghoz" tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!