Minden nappal jobb lesz, mint bármelyik más műtét. 1 hét és jobb, 2 hét még könnyebb ne aggódj, csak a babára koncentrálj az elfelejtet mindent. Sokat bújjatok össze most másra nincs szükségetek. Minden segítséget fogadj el, ti csak pihenjetek amennyit lehet.
2020. dec. 21. 06:36
2/11 anonim válasza:
Hat én nagyon szerencsés voltam, egy percig nem éreztem fájdalmat. Kellemetlenségnek mondanám inkább, de azt is csak bizonyos mozdulatoknál. Kívánom hhogy gyorsan rendbejojj
2020. dec. 21. 06:58
3/11 anonim válasza:
Tényleg minden nappal könnyebb, csak sokat mozogj,annál hamarabb javul. Nekem már a 3.nap is sokkal jobb volt, de egy hét után már nem fájt annyira,2 hét múlva meg kb.el is felejtettem ha elfoglaltam magam.
2020. dec. 21. 07:12
4/11 anonim válasza:
Mozogj sokat, akkor is ha fáj. Hamarabb gyógyulsz.
2020. dec. 21. 08:07
5/11 anonim válasza:
A fiammal egy hetet bent voltam. Mire hazaengedtek, már teljesen jó volt. A lányommal csak 3 napot, hát, utána kellett még pár nap itthon, hogy ne legyek rozzant. 😃 Tehát én a saját példámból kb. egy hetet mondanék. Akkor lett SOKKAL jobb. De felkelni az ágyból csak az első 2 napon volt borzasztó, utána mérsékelten fájdalmas.
És az 100% igaz, hogy mozogj minél többet, hamarabb gyógyulsz.
2020. dec. 21. 08:37
6/11 anonim válasza:
Minél többet mozogsz, annál könnyebb lesz. Nekem csak a felkelés fájt, ha elindultam, bemelegedtem, szinte nem is éreztem. Olyan 1.5 hét múlva jobb lett, 3. hétre meg már olyan volt, mintha mi se történt volna.
2020. dec. 21. 08:37
7/11 anonim válasza:
Csak egy kis remény a következőhöz: a második császárom sokkal kevésbé fájt :) De én is kb egy hetet mondok, addigra sokkal jobban leszel!
2020. dec. 21. 08:45
8/11 anonim válasza:
Ezt sajnos nem lehet megmondani. Tényleg minden nappal egyre jobb lesz de, hogy te mikor érzed majd azt, hogy nem fogsz belehalni a fájdalomba azt mi nem tudjuk. Nekem az első császár alkalmával még itthon is nehéz volt felkelni, pedig a férjem ilyen kapaszkodót is felszerelt az ágyra. Első este bébiőrrel fürödtem, hogy ha nem tudok kimászni a kádból a férjemnek tudjak szólni. Sokáig éreztem egy égő-csípő érzést az egyik oldalon. Most a második császár után már 2-3 nap után alig voltak fájdalmaim. Fel-le ugráltam az ágyról. Mire hazajöttünk 4 után már szinte egyáltalán nem fájt.
2020. dec. 21. 09:46
9/11 anonim válasza:
7esnek teljes mértékben igazat adok. Az első császárom után az fájt ( kis iróniával ) ha valaki mellettem tüsszentett. A második viszont szinte egyáltalán nem. Egyszer sem kértem fájdalomcsillapítót, pedig nagyon kínálták. Sokkal könnyebben felkeltem elsőre és sétáltam, nem voltak egyáltalán fájdalmaim. Nem is értettem, de valóban így volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.