Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináljak? Rettegek a...

Mit csináljak? Rettegek a szüléstől.

Figyelt kérdés

Sokszor felriadok éjjel, nappal is ezen jár az eszem.

24 hetes kismama vagyok,és abszolult de nem birom a fájdalmat.Félek a szüléstől.

Szeretnék császárral szülni,megbeszélhetem az orvosommal?

2010. aug. 12. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod a fájdalmat,a kkor miért pont a műtétet választanád????

Nagyon el vagy tájolva ezzel kapcsolatban, gondold végig, hogy melyik szülés fájhat jobban és mennyi ideig...

2010. aug. 12. 22:20
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Kőszőnőm mindenkinek a biztatást.

Igazábol nem a görcsőktől félek,hanem mikor ki kell nyomni a babát.

Én nem tudom elképzelni,hogy kifér ott alul.

Az nagyon fáj?

Milyen érzés?

2010. aug. 13. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Átérzem amit írtál maximálisan.

Nekem is nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, rettegek a szüléstől.

35 hetes vagyok, a második babámat várom.

Viszont hiába félek a sima szüléstől írnék egy s mást a császárról, mivel az első babámat azzal szültem 36 hétre lepényleválás miatt.

Elöntött a vér és rohantunk a kórházba.

Azonnal vittek a műtőbe.Kaptam EDA-t, de a 2.-at rossz helyre szúrták vagy nem tudom mit csesztek el, de majdnem orrbarúgtam a dokit reflexből, olyat lendült a lábam.

Nem akarták elhinni, h percek múlva is éreztem mindent, erre megkaptam a kéjgázt.Bekábultam tőle kicsit, de így is éreztem valamit (férjem állítja, h h a folyosó végén hallotta h ordítok-én erre nem emlékszem).

Műtét után kb darab fa módjára feküdtem és máig életem legrosszabb élményeként él bennem amikor fel kellett kelnem az ágyból.Borzalmas volt.Se ülni, se állni, se feküdni, se menni, semmit nem tudtam csak szörnyű kínok árán.Egy köhögésbe, nevetésbe, tüsszentésbe szerintem ott haltam volna bele.

2 hétig alig tudtam mozogni, kín volt a wc-re leülni, felállni, mosakodni minden.

Szóval ne hidd, h a császár az olyan felemelő.

Nem tudom milyen a sima szülés, egy percig sem vajúdtam, rettegek is tőle nagyon, viszont azt mondják az csak addig fáj-vagy ha kicsit tovább akkor sem annyira.(ismerőseim sima szülés után már szaladtak, míg mi, császárosok majd' megdöglöttünk hetekig).

Most nem tudom mi lesz, nekem is vannak rémálmaim stb, de ezt azért írtam le, hogy ne ess abba a tévhitbe, h a császár egy "megváltás", fájdalom és kockázat nélkül kiveszik a babát és minden frankó, mert akkor nagyot fogsz csalódni-pláne, ha tényleg nem indokolt, csak abban a reményben kéred, h így biztos könnyebb lesz.

Gyors és könnyű szülést kívánok!

2010. aug. 13. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Kettot szultem, es en is nagyon feltem, hidd el. A 2. babamnal a terhesseget is mar alig birtam, feltem, hogy nem lesz erom sem a szuleshez. Amire odakerulsz, az osztonok is segitenek, idod sem lesz azon gondolkodni, hogy mi lesz. Oszinten szolva a tolofajasok kemenyek voltak, levegot is aligkaptam, de az volt a legjobb erzes, amikor kibujt, mert akkor konnyebbulsz me. Szoval attol ne felj, hogy hogyan fer ki. Az mar jo, ha a kis feje kicsusszan a tolofajasoktol.

NE FELJ< az semmikeppen nem tesz jot, foleg, hogy azert meg sok idod van. Elvezd a pocakossagot, ne gondolj rossz dolgokra. A babanak is jobb, ha kiegyensulyozott, es nyugodt vagy!

2010. aug. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!