Most vagyok 24-hetes de szinte rettegek a szüléstöl, nagyon félek nem akarom még egyszer ezt átélni. 2000-ben szültem császárral, mert semmit nem tágultam, volt valami komplikáció. 3-hétig voltam korházban. Még egyszer átélhetem?
Szia!
Ne izgulj ezen, engem is ezzel riogattak, hogy 12 év után olyan mintha első szülés lenne. Az elsőnél indítani kellett, másodszorra minden simán ment észre sem vettem.
10 hónapos kisfiú anyukája
Ha van szülésznőd beszélj vele esetleg a homeopátiáról,mert nagyon jó bogyók vannak a tágulásra,nekem legalábbis nagyon sokat segítettek (első baba-2 ó alatt kint volt...)
Azt mondják minden szülés más és a második könnyebb,mint z első. Erre gondolj és nagyon szép szülést kívánok neked!
Hú, itt a helyem úgylátom. Én 2001-ben szültem, és a mai napíg emlékszem arra, hogy megfogadtam hogy soha többet. De most szóba került a kistesó, és rajta is vagyunk a témán.. :) De a szüléstől RETTEGEK!!! Nekem is volt egy kis gubancom, majdnem elvéreztem. Abban reménykedem, hogy sokkal könnyebb lesz mint az előző volt . Majd meglátjuk...
Két egyforma szülés nincs állítólag, úgyhogy neked is minden rendben lesz biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!