Eltarthat 8 hétig a gyermekágyi vérzés?
Figyelt kérdés
Eddig mindenkitől azt hallottam, hogy mire ment a 6 hetes kontrollra, addigra elmúlt. Tegnap volt 8 hetes a babám és nálam még mindig nem akar elmúlni, hol erősebb, hol gyengébb. Szerintetek baj lehet? Most már kezdek aggódni.2011. okt. 6. 10:36
1/5 anonim válasza:
vissza a nő gyógyászhoz, nem tarthat ilyen sokáig itt valami gond van!
2/5 anonim válasza:
Előfordulhat,hogy nem ér véget a 6. hétig,ilyenkor el kell menni egy nőgyógyászhoz- bár a 6 hetes kontroll ezért van. Ne kell aggódni,valószínű kiír egy Ergam cseppet.
Jobbulást és Jó babázást!!!
3/5 anonim válasza:
Eltarthat.
Az első szülésem után 10 hétig véreztem. Már azt hittem, sosem múlik el. Persze voltam közben 6 hetes kontrollon, ott is mondták már, hogy nem baj, majd elfogy...!
Aztán rákérdeztem a 8. héten is, válasz ugyanaz.
Szóval nyugi.
4/5 anonim válasza:
Első alkalommal nekem is 8-9 hétig tartott. Voltam 6 hetes vizsgálaton, de semmi gond nem volt. A 6 hét nem azt jelenti, hogy kerek 56 nap, aztán semmi. Változó. Most kb. 5 hétig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!