A volt baratom helyett bejohet valamelyik csaladtadtagom a szuloszobaba?
Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 20:45
11/15 anonim válasza:
9 mondjuk az is durva ha csak kitolasnal 😞 nekem marhára nem ott volt szükségem a férjemre, hanem az azt megelőző 33 oraban. Meg hogy így az ép eszemnél maradjak végig. A kitolas már csak a Hawaii dizsi rész. Ha a szomszéd lett volna ott, az se érdekelt volna már ott.
12/15 anonim válasza:
Sajnos több Bp.-i kórházról hallottam ezt, hogy csak a végén mehetett be apuka/hozzátartozó.
Szükség lenne ott végig valakire. Szülés után is!
Én is nemsoká szűlni fogok, valószínűleg császárral eü. okok miatt.
Borzasztó még bele gondolnom is, hogy nem jöhet majd be látogatni, segíteni, felhozni dolgokat. Egyedül kell nagy hasi műtötten mindent csinálni. Volt már nagyhasi műtétem, bébi nélkül is alig tudtam ellátni magam, jól jött a támohgatás.
De bébivel, hogy lesz így.. Tdom van, aki gyorsan regenerálódik, kipattan az ágyból tipus. Én nem közéjük tartozom.
13/15 anonim válasza:
Covid alatt nekünk azt is megengedtek hogy csere legyen, mivel a párom feladta, hívtuk Anyut és kis macera volt de végül megengedtek.
14/15 anonim válasza:
Igen ez hogy látogatni egy ember se jöhet be... Borzasztó, 10 bugyit vittem a 3 napra, hát egy nap el ment annyi, annyira vereztem, azt sem engedték h bugyit hozzon a párom, így alig bírtam lábra állni de mosnom kelett szappannal tiszta bugyit és a radiátoron szárítani... Hát nem volt egy szép látvány de mást nem tudtam tenni
15/15 anonim válasza:
14 csak ha más is így járna azért írom: a legtöbb kórházban van patika ahol lehet kapni eldobható bugyit vagy tena lady pelust.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!