Hány táskával indultatok el a kórházba amikor eljött az idő?? Kicsit sok cuccot szedtem össze, lehet hogy túlzásokba estem.😅 De nem akarom hogy bármi is hiányozzon.
Az én táska készletem:
-1 közepes gurulós a szülőszobára
-1 nagy bőrönd a gyermekágyra
-1 kisebb táska a párnáknak (szoptatós, aranyér, nem fért a nagy táskába)
-1 kis táska tartós kajával inni valóval ( a kórházi kaja siralmas)
Azt, még megértem, hogy a kilépőre, meg a takaró-párna "beszólsz".
De, hogy a 2-2 törülközővel mi bajod?
Mindegy, mindenkinek mások az igényei.
1 nagy táska a kórházi napokra
1 kicsi a szuloszobara
És 1 pelenkazo táska a kicsinek :)
Törölköző, papucs, bugyi, pár betét, hálóing, tusfürdő, inni- és ennivaló, hajgumi, fényképezőgép, telefontöltő, gátolaj
Apának is papucs, váltóruha, telefontöltő, enni- és innivaló
23
Szülőszobára, amit viszek (amit kértek):
1 papucs, Wc papír, wc ülőke takaraó, nedves törlőkendő (beöntés után jól jön).
1 törülköző, mini tusfürdő, fertőtlenítő, maszk, leleletek, kiskönyv, telefon.
Szülni kórházi hálóinget adnak, így utána pizsi, hálós bugyi, betét.
Enni-inni nem lehet, nem is akarnék, így azt nem viszek.
A kicsinek pelus, törlőkendő, ruha, amit kérnek, textilpelus meg egy kistakaró.
Mi a jó eget pakolok egy nagy bőröndbe? 🤔
Törölköző kicsi nagy. 2 papucs (1 a zuhanyzóba, takarítás ide vagy oda.. Én más után be nem állok csupasz lábbal.
Alsónemű egy vagon.
Pizsama + hálóing ( de jobban szeretem a pizsamát mint a hálóinget.) én nagyon izzadtam bent mindkettőnél. (hormonális pfúj)
Normál kényelmes ruha nem 1 db ( én császár mellett sem flangáltam pizsiben, sokkal jobban éreztem magam normálisan felöltözve.)
Köntös ( ahol az első 2 szültem nem volt a szobában hanem csak a folyosón zuhanyzó, 2 db kismama szoba volt csak fürdővel ellátva)
Pipere táska benne betét, tüsfürdő sampon, fogkrém fogkefe,fésű hajszárító, testápoló, gyógyszereim - igen mert ott spórol a kórház ahol tud- Telefontöltő.
Wc papír sima és nedves, papírzsepi, evőeszköz pohár.
Nálam volt a kispárnám, a pocaktámasz párnám. Elektromos mellszívó (most is lesz, első lányomat elszállították másik város Pic osztályára a másodiknak nehezen sikerült belejönnie..)
Elsőnél mivel 3 hetet voltam bent szülésig a laptopom. Is velem volt. Férjem nem tudott minden nap de még csak 2 naponta se lerohangálni a munka miatt.. Így szépen néztem volna ki 3 napra csomagolva csak mondjuk alsóneműből. 🙄
A másodiknál szülés után voltam bent még 1 hetet komplikációk miatt.
Itt a harmadiknál voltam egyszer 27.héten 10 napot vérzés miatt. Itt vittem könyvet.
A babának amit viszek cumisüveg (fejés miatt) cumi, saját kistakaró alvóspajtás, kis sapi. Pelenka popsitörlő. Haza hozós ruha.
Iratok.
Kaja innivaló
Kinek mi 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!