Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány táskával indultatok el a...

Hány táskával indultatok el a kórházba amikor eljött az idő?? Kicsit sok cuccot szedtem össze, lehet hogy túlzásokba estem.😅 De nem akarom hogy bármi is hiányozzon.

Figyelt kérdés

Az én táska készletem:

-1 közepes gurulós a szülőszobára

-1 nagy bőrönd a gyermekágyra

-1 kisebb táska a párnáknak (szoptatós, aranyér, nem fért a nagy táskába)

-1 kis táska tartós kajával inni valóval ( a kórházi kaja siralmas)

2020. nov. 12. 15:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%

Azt, még megértem, hogy a kilépőre, meg a takaró-párna "beszólsz".

De, hogy a 2-2 törülközővel mi bajod?

Mindegy, mindenkinek mások az igényei.

2020. nov. 12. 18:05
 22/31 anonim ***** válasza:

1 nagy táska a kórházi napokra

1 kicsi a szuloszobara

És 1 pelenkazo táska a kicsinek :)

2020. nov. 12. 18:11
 23/31 anonim ***** válasza:
Komolyan érdekel, mit visztek a szuloszobara?
2020. nov. 12. 18:12
 24/31 anonim ***** válasza:

Törölköző, papucs, bugyi, pár betét, hálóing, tusfürdő, inni- és ennivaló, hajgumi, fényképezőgép, telefontöltő, gátolaj

Apának is papucs, váltóruha, telefontöltő, enni- és innivaló

2020. nov. 12. 18:16
 25/31 anonim ***** válasza:
Én hálóinget , papucsot, betétet, szőlőcukrot és fél liter vizet vittem a szülőszobára+a férjemnek az apás szettet. Más nem is kellett, illetve mivel gyorsan megszültem, így a szőlőcukor nem kellett.
2020. nov. 12. 18:22
 26/31 anonim ***** válasza:
Egy kozepes gurulos borond, egy kisebb sporttaska. Kaja eheto, 5x adnak kajat a kismamaknak. En pakoltam ragcsit, 3in1 kave, ropi, keksz, ilyeneket, de az nem foglal sok helyet a sporttaska elejeben van egy kis cipzaros resz, oda nyomtam be. En parnakat nem viszek, ha majd nagyon kellene behozatom. Evoeszkozoket, ilyesmit sem pakoltam, csak zsepi, tisztalkodo szerek, stb. Babanak ruha nem ke, csak a hazahozos majd, azt a ferjemnek kikeszitettem a hordozo melle.
2020. nov. 12. 18:22
 27/31 anonim ***** válasza:
48%

23

Szülőszobára, amit viszek (amit kértek):

1 papucs, Wc papír, wc ülőke takaraó, nedves törlőkendő (beöntés után jól jön).

1 törülköző, mini tusfürdő, fertőtlenítő, maszk, leleletek, kiskönyv, telefon.

Szülni kórházi hálóinget adnak, így utána pizsi, hálós bugyi, betét.

Enni-inni nem lehet, nem is akarnék, így azt nem viszek.

A kicsinek pelus, törlőkendő, ruha, amit kérnek, textilpelus meg egy kistakaró.

2020. nov. 12. 18:24
 28/31 anonim ***** válasza:
24%

Mi a jó eget pakolok egy nagy bőröndbe? 🤔

Törölköző kicsi nagy. 2 papucs (1 a zuhanyzóba, takarítás ide vagy oda.. Én más után be nem állok csupasz lábbal.

Alsónemű egy vagon.

Pizsama + hálóing ( de jobban szeretem a pizsamát mint a hálóinget.) én nagyon izzadtam bent mindkettőnél. (hormonális pfúj)

Normál kényelmes ruha nem 1 db ( én császár mellett sem flangáltam pizsiben, sokkal jobban éreztem magam normálisan felöltözve.)

Köntös ( ahol az első 2 szültem nem volt a szobában hanem csak a folyosón zuhanyzó, 2 db kismama szoba volt csak fürdővel ellátva)

Pipere táska benne betét, tüsfürdő sampon, fogkrém fogkefe,fésű hajszárító, testápoló, gyógyszereim - igen mert ott spórol a kórház ahol tud- Telefontöltő.

Wc papír sima és nedves, papírzsepi, evőeszköz pohár.

Nálam volt a kispárnám, a pocaktámasz párnám. Elektromos mellszívó (most is lesz, első lányomat elszállították másik város Pic osztályára a másodiknak nehezen sikerült belejönnie..)

Elsőnél mivel 3 hetet voltam bent szülésig a laptopom. Is velem volt. Férjem nem tudott minden nap de még csak 2 naponta se lerohangálni a munka miatt.. Így szépen néztem volna ki 3 napra csomagolva csak mondjuk alsóneműből. 🙄

A másodiknál szülés után voltam bent még 1 hetet komplikációk miatt.

Itt a harmadiknál voltam egyszer 27.héten 10 napot vérzés miatt. Itt vittem könyvet.

A babának amit viszek cumisüveg (fejés miatt) cumi, saját kistakaró alvóspajtás, kis sapi. Pelenka popsitörlő. Haza hozós ruha.

Iratok.

Kaja innivaló

Kinek mi 🤷‍♀️

2020. nov. 12. 18:58
 29/31 anonim ***** válasza:
Amit magamnak pakoltam: vajudo csomagba(szuleszno javasolta):kisebb torolkozo, mini tusfurdo-beontes utani zuhi miatt-, betet, 1x hasznalatos bugyi, haloing, zokni, zsepi, hajgumi, szolocukor, ajakbalzsam, mini torolkozo bevizezni es torolgetni az arcot, ajkakat, nyakat vele,víz. Ezen kivul: tena bugyipelenka szules utanra, nedvszivo alatet az agyra, szules utani betetek, haloingek(szoptatos is), pizsi naci, top, kontos, 2 kozepes, 1 nagy torolkozo, kezre mini torolkozo, zsepi, wc papir, dettol fertotlenitokendo, kezfertotlenito, tisztalkodo szerek, intim lemoso, intim torlokendo, aloe first spray, bimbovedo krem, melltartoba betet, benti meleg mamusz(fazos a labam), zoknik, szoptatos melltarto, kenyelmes bugyik,zuhis muanyag papucs, telefontolto, mobil, kp, iratok, ragcsi, instant kave, pohar,kiskanal, tejserkento tea, elektromos mellszivo cumisuveggel egyutt, arckrem. Babanak: 1 es pampers pelus kb 35 db, bepanthen, pampers nedves popsitorlo, 3 db textil pelus. Apanak kikeszitve az elhozos ruha es a hordozo.
2020. nov. 12. 19:36
 30/31 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként akik itt megjegyzéseket tesznek, azzal is számolnia kell egy most szülő nőnek hogy nem nagyon van járkálás, ha ez az otthon marad. Véleményem szerint jobb mindenre felkészülni. Nálunk adtak egy listát mindent magunknak kellett vinni a palackos víztől a baba pelenkájáig, ruhájáig mindent. Még mellszívót is kértek mindenkitől mert azt sem adtak. Kórházfüggő, de igen van ilyen hogy bizony kb be kell költöznöd annyira nem biztosítanak semmit. Sok kicsi meg ugye sokra megy. Nekem a 10db-os tena pants + a baba pelenkái, popsitörlője a fél nagy táskát elfoglalta. Akkor még sehol a 2 db törölközőm, 2 db papucs, wc papír, higiéniai termékek etc.
2020. nov. 12. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!