Normális, vagy túlzásokba esem? Hosszú lesz, a többi lent
Normális SZERINTEM.
A tiéd/tiétek te/ti döntöd el, anyós mit kapkodja el a te/ti gyereketek?
Az meg szerintem normális, hogy nem hagyod mindenkinek szétpuszilgatni, azért legyen ebben korlát, az meg SZERINTEM a teteje, hogy a te anyukádtól is elszedi.
Neki kellene pár fordulatot visszavenni.
Az meg szerintem tök normális, hogy szóváteszed, hogy a te gyereked, ne "díszelegjen" vele anyósod.
Teljesen abnormális, engem sokkal jobban felháborít, mint téged. Nem is értem, mért adod oda.
Kösd magadra kendővel és ne add oda!
Te és a férjed vagytok a szülei. Ha valami nem tetszik nyisd ki a szádat. Először furcsa lesz, ha nem ez a típus vagy, de ne hagyd magad. Ha hárpiának tartanak, akkor tartsanak.
Én utáltam, ha puszilgatják. Konkrétan satuba fogták szegény gyerek fejét, mert ő se szerette és el akart húzódni.
Akkor megmondtam, ha a gyerek puszit, ölelést vagy bármit akar, akkor odamegy. Addig ölelgessék és puszilgassák egymást.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!