Normális, vagy túlzásokba esem? Hosszú lesz, a többi lent
Én is megmondanám, hogy akkor most nem jövünk, amíg ezt nem tudja másképp csinálni....
előttem már leírtak mindent, vírus, amúgy is, cukros lötty...
"amint pedig közbeszólok, hogy hahó, bocsi de nem szeretném ha mindenki fogdosná, kapom a rosszalló pillanatást"
Azt amúgy elmondom neked, hogy ez az ára annak, ha érvényesíted az akaratodat.
A paraziták, akik eddig zavartalanul szívhatták a véredet, megharagudnak, ha nem hagyod nekik tovább.
Meg kell fizetni, nincs ingyen!
Tyű, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, nagyon nehéz lehet most neked, de mérlegelned kell, hogy anyós és barátnői lelki békéje a fontosabb vagy a tiéd és babádé. Ami neked nem tetszik, annak nyugodtan adj hangot, te vagy az édesanyja, a te gyermeked, te döntöd el mi történjen vele kapcsolatban. Amikor kellemetlen érzésed lesz pl idegenek fogdosása, állj ki magadért, és mond meg, hogy nem szeretnéd, hogy kézmosás nélkül bárki megfogja. Nem kell magyarázkodni, ezt is mondhatod, ha kérdezik, hogy miért ne? Mond, hogy azért, mert így döntöttem.
Kinek szeretnél megfelelni? Anyósnak meg barátnőinek, vagy a gyermekednek, akinek szintén kényelmetlen, ahogy idegen kezek fogdossák de ő épp az édesanyja ölelésére vágyna, de te nem állsz ki érte, nem veszed vissza magadhoz, mert nem mered? Mit fog gondolni rólad a gyereked?
"anya, nem ismerem ezt a nénit, idegen az illata, anya nem tudom ki ez és miért puszilgat, anya, a nagyi most rikácsol a fülembe, nem esik jól, anya, miért nem te fogsz, anya, segíts rajtam, anya, hol vagy és miért nem állsz ki értem?"
Én rosszul lennék, ha a gyerekemet idegenek csokolgatnak. Egyszer egy boltban láttam egy anyuka a babakocsis gyerekével vásárolt és egy ismerősük egy öreg néni, kb 8o év körüli vett a kisfiúnak egy napolyit és a mama rágta meg a gyereknek és adta a szájába, az anyuka meg vigyorgott. (Igaz szerintem nem 1ooas a nő) azt hittem, hogy rosszul leszek.... Az a mama akármennyire is aranyos akart lenni ki tudja mikor mosott fogat+ helicobakter vírust is ellátogatott volna így a gyerek
... Nem tértem magamhoz a látványtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!