Hány táskával indultatok el a kórházba amikor eljött az idő?? Kicsit sok cuccot szedtem össze, lehet hogy túlzásokba estem.😅 De nem akarom hogy bármi is hiányozzon.
Az én táska készletem:
-1 közepes gurulós a szülőszobára
-1 nagy bőrönd a gyermekágyra
-1 kisebb táska a párnáknak (szoptatós, aranyér, nem fért a nagy táskába)
-1 kis táska tartós kajával inni valóval ( a kórházi kaja siralmas)
Egy kisebb táska a szülőszobára
Egy nagyobb a gyermekágyra
Egy kicsi pelenkázótáska a babának (amiből gyakorlatilag semmit ki se vettem, tök fölösleges volt)
Ahol én szültem, ott nem kellett se kaja, se evőeszköz, se wc papír meg ilyen hülyeségek...
Ne viccelj nekem "malaclopó" bőröndöm van 😅🤣 (külföldön dolgoztam anno havi váltásban időst ápoltam, szóval kellett mibe pakolnom)
Mikor begurultam vele az első gyereknél a kórházba úgy néztek rám mint egy hülyére, pedig akkor 3 hetet kellett bent lennem szülésig. Húzták a szájukat mert ugye nem fért be a kis szekrénybe és szem előtt volt.
Most készülők a 3.császárra, másik kórház és azóta még nagyobb malaclopó bőröndöm van 😅😅😅
Egy nagy gurulósom volt. Egyik felében az én cuccom a másik felében a baba cuccai. Már megbántam, hogy akkora táskával mentem. 😂
Alig fért el. Nagyon rossz volt emelgetni ha nem emeltem meg csak kihúztam kiborult minden. Mivel a baba cuccai nem kellettek csak kivettem a pelust és a törlőkendőt. Az én hálóingjeimet is kikészítettem mindent ami arra a két napra kellett kiraktam az ágy végébe. Így kényelmesebb volt.
Nem nyaralni mentem 3 hétre. Még oda se vittem volna ennyi cuccot.
Egy utazotaskat vittem,neg egy hatitaskat a szülő szobára. Semmiben nem szenvedtem hiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!