Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Körtét 8-9 hónaptól lehet...

Körtét 8-9 hónaptól lehet csak adni? Vagy a védőnőm megint túlzásokba esett?

Figyelt kérdés
Nagyobb gyerekeimnél még barack, alma, banán kategóriába tartozott. Vagy hallottatok valamit ami miatt körtét csak 9 hónaptól lehet adni?
2013. okt. 9. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk rögtön az elején ajánlották már.
2013. okt. 9. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
7hónapos fiamnak az egyik kedvence :-) 6hónaposan kapott először. nekem egyedül annyit mondott a védőnő h első pár alkalommal óvatosan adjam mert hasfájast okozhat és ha semmi probléma nem lesz akkor adjam rendesen neki.
2013. okt. 9. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtük a hozzátáplálást ( 5 1/2 hósan, mert tápos baba), akkor is a legelső gyümik között szerepelt a körte is.

Ezt a 9 hós dolgot nem hallottam.

2013. okt. 9. 21:26
 4/6 szokratesz ***** válasza:
36%
Védőnőknek annyi tehetségük a gyerekneveléshez mint cigánynak a vetéshez. Nálunk is az első gyereknél sok butaságot hordott össze, de nekem nem tetszettek.Megkérdeztem a gyerekorvosunkat aki nekem adott igazat mindenben és lemondóan legyintett a védőnőre.
2013. okt. 9. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
nem, én is adtam már neki, pár hónap és 6 hónapos lesz. Annyi csak, hogy puha fajtájú, ún. vajkörtét vegyél, amiben nincsenek azok a szemcsés részek
2013. okt. 10. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:

27 évvel ezelőtt,mikor engem táplált hozzá anyukám,még 5 hónapos kortól ajánlotta a körtét,én is e szerint adtam a most 6,5 éves lányomnak,de e szerint kezdtem adni dolgokat a 8 hónaposomnak is...

Mindig változik valami,és csak belekavarodik az ember.Mivel amit használok "táblázat" már jól bevált,így teszek rá,mikor mit ajánlanak most! Persze a gyerekek igényeihez viszonyítva! :-)

2013. okt. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!