Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesség előtt futottak,...

Akik terhesség előtt futottak, illetve sportoltak, abba hagyták? A futást hányadik hónaptól lehet elkezdeni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én bevallom mióta babát várok, egyáltalán nem vágyok semmiféle mozgásra (sajnos) így most nem sportolok, de tervezek kismama tornára menni, de majd csak ha hidegebb lesz.
2013. aug. 12. 13:37
 2/4 Norkabolka válasza:

Szia!

Amikor en lettem terhes nagyon orultem volna, ha olvasok valakitol egy hasznos valaszt, es nem csak mellebeszeleseket olvasok. En vegigsportoltam a terhessegemet: a futast egy percre sem hagytam abba, csak mikor korhazba kerultem az elejen hanyas miatt (es nyilvan az azt koveto labadozasi idoszakban). Egeszen a 20. hetig csinaltam - mivel addig esett jol. Termeszetesen a tempobol es a heti km adagbol visszavettem. Onnantol kezdve pedig heti 4-5-szor jarok uszodaba a mai napig is. Alkalmankent egy orat vagyok a vizben. A hatamnak kifejezetten jot tesz, es remekul husit ebben az idoben :)

Penteken fognak csaszarozni, szerdara tervezem az utolso metereket megtenni.

Nyugodtan sportolj, ha az orvosod engedi, de ot mindenkepp kerdezd meg rola, hiszen csak problemamentes terhesseg eseten lehet szabadon mozogni.

Boldog babavarast!

2013. aug. 12. 14:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Minden jót nektek!
2013. aug. 12. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Fenyegető koraszülés miatt abba kellett hagynom a 26-ik héten.
2013. aug. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!