Akik terhesség előtt futottak, illetve sportoltak, abba hagyták? A futást hányadik hónaptól lehet elkezdeni?
Szia!
Amikor en lettem terhes nagyon orultem volna, ha olvasok valakitol egy hasznos valaszt, es nem csak mellebeszeleseket olvasok. En vegigsportoltam a terhessegemet: a futast egy percre sem hagytam abba, csak mikor korhazba kerultem az elejen hanyas miatt (es nyilvan az azt koveto labadozasi idoszakban). Egeszen a 20. hetig csinaltam - mivel addig esett jol. Termeszetesen a tempobol es a heti km adagbol visszavettem. Onnantol kezdve pedig heti 4-5-szor jarok uszodaba a mai napig is. Alkalmankent egy orat vagyok a vizben. A hatamnak kifejezetten jot tesz, es remekul husit ebben az idoben :)
Penteken fognak csaszarozni, szerdara tervezem az utolso metereket megtenni.
Nyugodtan sportolj, ha az orvosod engedi, de ot mindenkepp kerdezd meg rola, hiszen csak problemamentes terhesseg eseten lehet szabadon mozogni.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!