Hány táskával indultatok el a kórházba amikor eljött az idő?? Kicsit sok cuccot szedtem össze, lehet hogy túlzásokba estem.😅 De nem akarom hogy bármi is hiányozzon.
Az én táska készletem:
-1 közepes gurulós a szülőszobára
-1 nagy bőrönd a gyermekágyra
-1 kisebb táska a párnáknak (szoptatós, aranyér, nem fért a nagy táskába)
-1 kis táska tartós kajával inni valóval ( a kórházi kaja siralmas)
Jogos, de most én is elbizonytalanodtam, mert amit eddig, csak összeírtam, nem tudom mibe és hogyan fér majd be.
Ha most alapból, csak a minimum 2 nagy törülközőre, 2 kicsire, 1 kilépőre, 2 papucsra, a tisztálkodási eszközökre, egy takaróra+párnára (finnyás vagyok), szülés utáni betétekre, meg a babának egy csomag pelusra, törlőkendőre gondolok, tányér+ evőeszköz, fertőtlenítő kendőre gondolok, a közepes méretű utazótáskám tele is van 🙈😂
S még se magamnak, se a kicsinek nem pakoltam semmi ruhát, plusz 1 fólia víz stb...
Ha te mersz inni a vezetékes vízből a kórházban, egészségedre.
Engem, ha fizetnének sem tudnának rávenni.
Ez érdekes! 😲
Nálunk, csak romlandó ételeket nem szabad bevinni. Tartós élelmiszer, víz, üdítő lehet a csomagban.
Egy közepes méretű utazótáska. A fél életem utazgatással telt (a szüleinktől messze lakunk a férjemmel), nagyon gyakran pakoltam, tudom, mire van szükség, ha megyünk valahová. Három napra készültem, az bőven belefért egy sima utazóba a gyerekholmival együtt.
Én azt nem értem, minek egy gurulós külön a szülőszobára? Nem 5 napos wellness lesz. Átveszed a halóinget, papucsot, megszülsz pár óra alatt, és mész a többi anyukához a kórterembe. Kell még hálóing, egy köntös, gyereknek hazamenős ruha, és még pár apróság, amihez tök felesleges ennyi táskát vinni.
A szoptatós párnát sem értem, szerintem azt a pár napot meg lehet oldani nélküle, és máris kevesebb a cuccod. Ha valami hiányzik, azt a férjed beküldheti hozzád, úgy tudom, azt kovid alatt is lehet.
"2 nagy törülközőre, 2 kicsire, 1 kilépőre, 2 papucsra, a tisztálkodási eszközökre, egy takaróra+párnára" jah így érthető.
Esetleg villanykalyhat ha faznal es egy ventillatort ha tulfutenek a szobat. En tennek ipari mellszivot is es egy tevet unalom esetere.
13!
Mert mi a baj a kórházi vezetékes vízzel? Ugyanaz a víz, mint ami otthon folyik a csapból.
Jó sok hülyeséget visztek. Törölköző, alsónemű, betétek, ha nem kötelező a korhazi, akkor haloruha, köntös, tisztálkodószerek és evőeszköz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!