Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány táskával indultatok el a...

Hány táskával indultatok el a kórházba amikor eljött az idő?? Kicsit sok cuccot szedtem össze, lehet hogy túlzásokba estem.😅 De nem akarom hogy bármi is hiányozzon.

Figyelt kérdés

Az én táska készletem:

-1 közepes gurulós a szülőszobára

-1 nagy bőrönd a gyermekágyra

-1 kisebb táska a párnáknak (szoptatós, aranyér, nem fért a nagy táskába)

-1 kis táska tartós kajával inni valóval ( a kórházi kaja siralmas)

2020. nov. 12. 15:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%

Jogos, de most én is elbizonytalanodtam, mert amit eddig, csak összeírtam, nem tudom mibe és hogyan fér majd be.

Ha most alapból, csak a minimum 2 nagy törülközőre, 2 kicsire, 1 kilépőre, 2 papucsra, a tisztálkodási eszközökre, egy takaróra+párnára (finnyás vagyok), szülés utáni betétekre, meg a babának egy csomag pelusra, törlőkendőre gondolok, tányér+ evőeszköz, fertőtlenítő kendőre gondolok, a közepes méretű utazótáskám tele is van 🙈😂

S még se magamnak, se a kicsinek nem pakoltam semmi ruhát, plusz 1 fólia víz stb...

2020. nov. 12. 16:46
 12/31 anonim ***** válasza:
68%
A vizet pl. én megoldottam egy darab pohárral. Aminek nem is térfogata, hanem űrtartalma van, szóval ne sok helyet foglal a táskában.
2020. nov. 12. 16:50
 13/31 anonim ***** válasza:
26%

Ha te mersz inni a vezetékes vízből a kórházban, egészségedre.

Engem, ha fizetnének sem tudnának rávenni.

2020. nov. 12. 16:52
 14/31 anonim ***** válasza:
92%
3. vagyok. Nálunk most nem is engednek vizet bevinni a kórházba.
2020. nov. 12. 16:54
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes! 😲

Nálunk, csak romlandó ételeket nem szabad bevinni. Tartós élelmiszer, víz, üdítő lehet a csomagban.

2020. nov. 12. 16:57
 16/31 anonim ***** válasza:
90%

Egy közepes méretű utazótáska. A fél életem utazgatással telt (a szüleinktől messze lakunk a férjemmel), nagyon gyakran pakoltam, tudom, mire van szükség, ha megyünk valahová. Három napra készültem, az bőven belefért egy sima utazóba a gyerekholmival együtt.

Én azt nem értem, minek egy gurulós külön a szülőszobára? Nem 5 napos wellness lesz. Átveszed a halóinget, papucsot, megszülsz pár óra alatt, és mész a többi anyukához a kórterembe. Kell még hálóing, egy köntös, gyereknek hazamenős ruha, és még pár apróság, amihez tök felesleges ennyi táskát vinni.

A szoptatós párnát sem értem, szerintem azt a pár napot meg lehet oldani nélküle, és máris kevesebb a cuccod. Ha valami hiányzik, azt a férjed beküldheti hozzád, úgy tudom, azt kovid alatt is lehet.

2020. nov. 12. 17:11
 17/31 anonim ***** válasza:
Jo sokmindent viszel 😅. Szoptatos parna szerintem pl tok folosleges (ez csak az en velemenyem). En egy kozepes gurulost viszek,illetve egy kisebb "utazo" taskat a szuloszobara. Pelenka,popsikrem,tanyer,evoeszkoz,viz,ragcsa,3 haloing,1 pizsama,2 par papucs, tena pants, minitusi,minisampon,minifogkrem,fogkefe, 2 torcsi, textilpelus, 2 cumisuveg, kontos, bugyi-zokni,babanak egy szett ruha,amiben hazajon. Hirtelen ennyi jut eszembe,amit belepakoltam.
2020. nov. 12. 17:19
 18/31 anonim ***** válasza:
53%

"2 nagy törülközőre, 2 kicsire, 1 kilépőre, 2 papucsra, a tisztálkodási eszközökre, egy takaróra+párnára" jah így érthető.

Esetleg villanykalyhat ha faznal es egy ventillatort ha tulfutenek a szobat. En tennek ipari mellszivot is es egy tevet unalom esetere.

2020. nov. 12. 17:32
 19/31 anonim ***** válasza:
87%

13!

Mert mi a baj a kórházi vezetékes vízzel? Ugyanaz a víz, mint ami otthon folyik a csapból.

Jó sok hülyeséget visztek. Törölköző, alsónemű, betétek, ha nem kötelező a korhazi, akkor haloruha, köntös, tisztálkodószerek és evőeszköz kell.

2020. nov. 12. 18:03
 20/31 anonim ***** válasza:
A hétköznapi válltáska volt nálam + 1 közepes bőrönd
2020. nov. 12. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!