A szülès fàjdalmas?
Nekem sem fájt annyira, hogy me tudnék nagyobb fájdalmat elképzelni. 10/8 volt nekem.
De barátnőm is azt mondta, a csuklótörése és a műtét utána jobban fájt.
Szerintem ez mindenkinél egyedi. Plusz személyes meggyőződésem, hogy hozzáállás kérdése is. Aki kétségbeesik annak jobban fáj, mint aki uralja a fájdalmat. Fejben dől el Nagyon sokminden.
De! Rohadtul fáj.
15 mondjuk én egyedül a kitolásnál orditottam fel meglepetten, hogy “ez rohadtul fáj!!!”
Szóval ezt sem lehet kijelenteni.
Egyébként érthető ám, hogy van a szülésnél nagyobb fájdalom. A fájdalomérzet az agyban van. Na, ha tudod, hogy fájni fog, akkor felkészülsz rá és ezzel eleve csillapítod is a tudatodban a fajdalmat. Plusz a szülés ugye egyre erősödő mehosszehuzodas miatt van, tehát nulláról indul, így hozza is szoksz és tovább bírod. Na meg ott van, hogy van értelme szenvedni, hiszen a gyerekednek adsz életet.
Minden fájdalom, ami hirtelen a semmiből jön, pláne az, amiről nem tudod mi okozza, sokkal erősebbnek fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!