Milyenek a szülési fájdalmak?
Ez lesz az első szülésem, és eléggé izgulok... (még 1 hónap)
Főleg a vírustól féltem a babát.
Az a kérdésem, hogy Ti hogy életétek meg az első szülést? Milyenek a fájdalmak?
Rosszak, fájdalmasak, kinek jobban, kinek kevésbé. De ha jól belegondolsz ezt tudod te is. Ha visszagondolok nem is igazán a fájadalomtól féltem anno, inkább a bizonytalanságtól, attól, hogy nem tudtam mi lesz, milyen lesz. Most, hogy a tesóval nekem is egy hónapom van hátra (nagyon max és nagyon remélem) sokkal tudatosabbnak érzem magam. Tudom, hogy rossz lesz, fájni fog, ráadásul a férjem sem lesz ott a veszélyhelyzet hozta szabályozások miatt, de megcsinálom/ megcsináljuk. A babának is azt sulykolom, hogy ügyesek és gyorsak leszünk, aztán meg csak pár nap és jöhetünk haza a fiúkhoz.
Ennyit kell magadnak is mondanod, hogy meg tudod csinálni, bármi lesz is, meg mert muszáj is. A fiam születésénél ez nekem csak a kitolása szakaszban esett le, amivel akkor már kb egy órája kínlódtunk. Na utána kb 2. fájásra meg is lett.
Ahogy már írták az előzőek, ne tréningezd be magadat. ;)
Az én feleségem sok videót nézett, rettegett és bár "csak" a rendes fájásokig jutott el, utána császár lett, de még velem is szokott hangosabban kiabálni, mint amit szülésnél csinált. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!