A szülès fàjdalmas?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 13:21
1/29 anonim válasza:
Nem. Hol hallottad ezt a hülyeséget?
2/29 anonim válasza:
Igen fájdalmas. Nem kicsit, nagyon.. felkészülni sem lehet rá lelkileg...
3/29 anonim válasza:
Szerintem sem.Majd ha odakerülsz meglátod, hogy igazából még kellemes is, amikor a ctg 100as erősségű fájásokat mutat.
5/29 anonim válasza:
Hmm, újraértékelődik a "fájdalom" fogalma egy ilyen élmény után.
Amikor elsötétült minden már tudtam, hogy sosem fogok panaszkodni egy átlagos fájdalom miatt a hétköznapokban. Felfoghatatlan fájdalom.
6/29 anonim válasza:
Mihez képest. Nekem nem az volt a legfájdalmasabb élményem.
7/29 A kérdező kommentje:
Èrtem
2020. szept. 13. 13:54
8/29 anonim válasza:
Mi volt rosszabb annál? Őszintén érdekel, mert nekem halálközeli élmény volt mindkét szülésem. Milyen probléma okozott neked ennél nagyobb fájdalmat? :O
9/29 anonim válasza:
Volt egy hatiznom szakadásom és egy terdszalag szakadásom. Miután mindkettő derült égből villámcsapásként jött, így nagy eséllyel agyilag is jobban stresszelt, mint a lassan erősödő szülési fájdalom. Eleve fogalmam nem volt mi történt, honnan jött, miért van, meddig tart....
10/29 anonim válasza:
Hááát, ez tényleg rosszul hangzik. :( Sajnálom! Remélem, már sikerrel gyógyultál belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!