Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindul a szülés, már az...

Ha beindul a szülés, már az legelső összehúzódás is nagyon fájdalmas?

Figyelt kérdés
39 hetes leszek, eddig csak menzi szer hasfájásaim vannak meg keményedések. Ha megindul a vajúdás, már a legelső összehuzodas is nagy fájdalommal fog járni, még ha csak felorankent jelentkezik is majd?
2020. máj. 19. 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Változó lehet. Nekem nem volt az első olyan erős mint a tolófájás előttiek. De nem volt olyan gyenge, hogy ne jöjjek rá. Azért aludni pl nem tudtam tőlük.
2020. máj. 19. 18:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elösször csak enyhébb fájásokkal kezdődik és fokozatosan erősödik,ahogy jönnek a többi fájások. A túlófájásoknál már nagyon fájdalmas szokott lenni.
2020. máj. 19. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor érzem, hogy megjön a menzeszem. Tehát még nem az erős görcsök, de már érzem, hogy az.

Aztán az igazi fájások túltesznek az legrosszabb menstruációs fájdalmakon is. :)

2020. máj. 19. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. máj. 19. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 ujjnyira tágultam úgy, hogy kb a szememet csuktam be amikor fájt...aztán műtő és sürgősségi császár. Elejétől a műtőig 7 óra volt. Nekem addig nem volt vészes.
2020. máj. 19. 19:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem veszesek az első fajasok, de nekem könnyű volt felismerni arról hogy gyorsan erősödik aztán enyhül, elmulik es rendszeresen jönnek. Néhány ilyen után tudni fogod, hogy ez az.

Aztán lehet hogy gyorsan erősödnek majd, de az is lehet hogy hosszú órákig simán kibirhato lesz.

2020. máj. 19. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fájásgyengeségem volt egész éjjel. Kb olyan mint egy erős menzeszgörcs. Onnantól jöttek az "igazi" fájások, hogy felkötöttek oxitocinra.
2020. máj. 19. 20:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Beöntés után kezdtem érezni az első fájásokat. Indított szülés volt, már 2 ujjnyira nyitva volt a belső méhszáj. Hát érősebb mensi görccsel indult, simán bírható volt, nyilván nem volt kellemes. Szerintem már vajúdsz, ha görcsölgetsz. Ha engem kérdezel, azt tanácsolnám, hogy minél tovább maradj a kényelmes házadban. A kórházban egyből oxira kötnek, s onnan beindul igazán a fájdalom. Könnyű szülést!
2020. máj. 19. 22:28
 9/14 khniki ***** válasza:
100%
Nekem nem volt fájdalmas. Mensi görcs.
2020. máj. 20. 14:07
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Engem egyáltalán nem kötöttek oxira. Ha rendben mennek a dolgok és jók a fájások, akkor minek?! Akkor szoktak, ha valaki nem tágul vagy egy utolsó kísérlet, hogy felgyorsítják a dolgokat mielőtt császárra kerülne a sor. Szoval, ha baba rendben nálunk abszolút nem sürgetik. Burkot is csak a kitolás előtt repesztettek nekem 1 órával. Végül mondjuk 2,5 óra lett az egyből, de ez már más kérdés.

De amúgy nekem a fajasok meg véletlen se hasonlítottak mensi görcsre. Konkrétan brutál izom görcsre hasonlítottak. Mint a vádlidban. Csak ez a hasam volt.

2020. máj. 20. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!