Lehet szülés előjele a hasmenés a kevés nyákdugó és az hogy ma nem érzem azt a fájdalmat amit eddig hogy alig bírok menni mert feszít a szeméremcsontomnál?
Amit ismét ......"anonim"......... beírt, nem kell elhinni, mert ez a személy egy felügyelet alatt álló, gondozott idős bácsi, aki szociális otthonban él 20 éve...tekintsen el tőle, és a tetejében már itt is baromságokat ír.
Régen csak 1 térburkoló volt, az egészségügyhöz annyi köze van, mint önnek, CSAK BETEGKÉNT látott kórházat, szülni meg 1 férfi nem szokott.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ami kérdését illeti, azért van hasmenése, mert minden szülés előtt kitisztítják a beleket, hiszen lefelé irányuló nyomással jön a világra a gyerek, és ha az orvos sem akarja széklettel együtt látni a szülő nőt, első, h. ezt megteszik.
Beöntéssel kell minden szülés előtt felkészülni, a bélsarat eltávolíttatni. válaszom fogadja el, én nő vagyok, és szültem+egészségügyi dolgozó is!
Utolsó, mi van???
Amúgy miért lettem nullára pontozva? Egyre gyatrább itt a színvonal sajnos. 1. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!